Теж такою єрундою займався. Смалив соломою, а досмалював паяльною лампою. Таким чином кошерне сало стає ароматнішим. Повністю підтримую.
Ну і байку розкажу. Закололи панове кабана, ну він лежить мовчить, а самі пішли пити по 50 чи заправляти лампи, одним словом відійшли. Приходять - кабана нема. Слідство показало що той воскрес на третій день очуняв і пройшовши десь 15 метрів впав у залиту водою глибочезну колію від трактора) Якби не його сліди на болоті то думали б що таки вознісся. Що хоч буває в тому світі.
пішли по чарці хильнути, а кабан до річки заліз і проліз він по свіжому снігу метрів 150. це так дядько Іван казав. а чи правда чи ні незнаю, бо той дядько брехун такий що і ну
Доля правди є, бо кабан тварюка могутня, а колії інколи неопитні і випивші, от і трапляються казуси. А дядьки часто брехуни. Є таке.
23 удари в кабанчика.... він ще після того ганяв півдня поки кровю нестік , а є колії з одного удару , профі, отакоєот сало , мнясо люблю, дивитись ук убивають невину тваринку , жуть Я даж забив раз болт , приїхали на бойню кондиціонери ставить , а там корівок бють....... лежить голова і на тебе такими синіми очима дивиться.....Їб...в я ті заробітки .Свалили з друзякою, в магазин , взяли пляшечку , ковбаски..на дворі день а ми ні в одном глазу, отакоєот . Шеф сам ставив кондішини..... говядінку щось і неїм зараз.....так може якось в ковбаскі чи пільмєшках.
Така сама байка . Закололи недоросля , 70 кіл. Перед Різдвом , хильнули , нема , втік за двір . Знайшли на Пасху , під скирдою . Смалив кураями , замість соломи . Наче копчене . Бензином вжє давно не смалю . Не єкологічно. Хто не вірує , направтє полум,я з лямпи на калюжу , і масляні плями вас неприємно здивують . Тіки газ .
Смалити треба правильно. З самого твердого сала можна зробити м,яку шкурку. Перший раз просто смалите і обчищаєте. Другий раз теж , якщо щетина жорстка. За третім разом смалите в одному місті поки не почне виступати сало. В чей момент льопаєте на те місце кип,ятком. Довго і пів балона газу на середньостатестичну 150 кг свиню іде. Але сало ломається руками.
У меня был в молодости другой прикол,пришел резник завалил кабанчика обсмалил и почистил и зашел в дом естественно в мороз остограмиться. Потом я выхожу на улицу смотрю свинтус дышит я в полном офигении подхожу ближе и вижу как сзади вцепился в хвост туши мой здоровый рыжий котяра и свирепо рыча пытается утащить добычу и поэтому бока кабана и дергаются.Гены тигра наверное сработали.
Сегодня отмечается Международный день защиты мужской нервной системы от насильственных действий со стороны женщины покажите этот пост своей девушке и получите выходной Хуевая Одесса
та оце гадаю, може пан Алекс забув , або якщо памятає то мо йому кулиметиГа пана К . навідати напотім .. ситуація
От наступили на больний мозоль років з 10 вже як не колій, по причині свиней з рідних і знайомих ніхто не тримає. Мабуть зажиточно стали жити.. Два було времячко шо субота неділя то йдеш до людей як на прязнік..