воно то так ..але вже тушонка і шнапс закінчується , скоро % небуде чим відавать дольовикам в долі...отакоєот а я ще жодного бонуса невикористав іза своєї чемності .....
ніц небуде. то ж не три гички. то справжня бурячанка яку виготовили за технологією. вона набагато смачніша за тую горілку що з цукру варять. то від тої що три гички звуть то і погано на ранок і гичка з рота стирчить. бо технологія недотримана.
Тригички не нюхають, а п'ють. — Розучилася пити молодь,— сказав Атос, з жалем дивлячись на свого друга.— А цей же ще з кращих!..
Нюхав, в колгоспі привозили меляс для годівлі корів, то ветеринар гнав з нього самогонку в себе в літній кухні. По запаху було зрозуміло коли заводив свій апарат) Головне сам не пив) Йому ще ніхто не хотів помагати бо знали який буде могорич)
гарна вєсч. але ну його до біса теє пити. хоча найгірше що куштував так то горілка яка бродила у залізному бедоні, вна пропаном смерділа. то хоч і ковтнув трошки але на ранок було дуже зле і не мені одному. але чого тілько не пили тоді, ех молодость, ех юность парубоцька(с)
Як згадаю скільки було випито портвейну то аж страшно. В гуртожитку одногрупник наливав його в трилітровий чайник щоб коменданша не попалила нас за розпиванням. Тягнули прямо з носика, одногрупник казав що добре що в чайнику, хоч не видно скільки він його п'є. В результаті він таки спився і вмер. Бачив його останній раз пізно восени вже в мороз, морда ліца аж фіолетова, куртка розстібнута, на руці пару пальців нема бо відпиляли відморожені. І він замерз одного разу. Як казали його компаньйони - вийшов посцяти і не вернувся, думали шо додому поїхав.
Сосед в те годы приехал по маляс на сахарный завод сразу после нового года и набрал очень густой маляс и вылил осадок в старую ванну в дворе получилось пол ванны сахара и пустил его на самогон.
щось мені сусід кац і о згадався та його блудні студентські у гуртожитку з лямпочкою пофарбованою лайном щоб довше світила
Мабуть меляс, вона ж меласса, бо маляс то трохи інше і пів ванни малясу набагато крутіше мати ніж пів ванни цукру)
Меляса, меляс, маляс[1], міляс, патока кормова[2] (англ. molasses, blackstrap; нім. Melasse f) — побічний продукт бурякоцукрового виробництва, густа брунатна рідина, що залишається після переробки цукрових буряків та цукрової тростини як відходи виробництва цукру. https://uk.wikipedia.org/wiki/Меляса Меласса ( чорна патока , фр. mélasse , грец. μέλας - чорний) - кормова патока , побічний продукт цукрового виробництва; сиропоподібна рідина темно-бурого кольору із специфічним запахом. https://ru.wikipedia.org/wiki/Меласса
Так, не треба на мене наговарювати. У запої пускався не так часто як інші, я ще ж і в спортзал ходив. Закінчив універ геть норм, а мої деякі сусіди по гуртожитку були по два рази кодовані від алкоголізму.
та чого це наговорюю? я здря казать не буду, я іствину правду кажу(с) хіба я десь збрехав що в гуртожитку пили постійно, чи мо я збрехав що там усі лямпочки були гівном фарбовані бо так довше вони сяють та від проносу допомагають, га