У мене не було аж так трагічно, але таких дебілів, як на Вашому фото просто неневиджу - цілковитибрак виображні та мізку.
При гадавсь анекдот на цю тему : За часів Союзу в один колгосп прислали три автівки "Победа". Ввечорі у місцевому клубі оголосили збори щоб визначити кому саме дістануться машини. Першим слово узяв голова колгоспу: -Я голова і мені негоже ходити пішки. От же одна машина мені! Далі виступив агроном : А мені увесь рік по полях треба мотатись, не пішки ж мені ходити! Тож друга машина мені! Третім озвався бухгалтер : - А мені у всяку погоду потрібно в район мотатись. То звіти одвезти , то гроші вам на зарплатню привезти. Отже третя машина мені! Голос із середини зали : - А нам тоді що? Голова : - А вам , товарищі колгоспники, за вашу сумлінну працю велика подяка! Знов голос із зали : -А як вона виглядає? З іншого кутка зали : - Куме, ти у коняки бачив? Так ото ще більше!
Згадав теж анекдот. кінцівка повністю протилежна. Приходить син до батька і запитує. -тато ,а що таке політика? батько почухав потилицю і відповідає. -синку ,ти піпіську у комара бачив? -ні, - відповідає син. -так от,політика ще тонше.
- В львівському колгоспі НЛО викрав посеред білого дня половину врожаю. Як ви можете це пояснити? - Краще поясніть, звідки на Львівщині до цих пір колгоспи?
Зустрічаються два українці та й один другому каже: - Куме, я позавчора зранку встаю, а на моєму ставку москаль рибу ловить. Ну я його з гвинтівки ба-бах і вбив. - Добре зробили куме. - А вчора я встаю, а там уже два москалі. Ну я їх з автомата бах-бах та й убив. - Ну добре зробили куме. - А сьогодні я встаю, а весь ставок москалі обсіли і всі мою рибу ловлять. Ну я їх всіх з кулемета розстріляв. - Та ви куме брешете. - Та брешу, але як би гарно було.
Як казав колись один форумчанин - " ...скажу адресу за великий шматок сала. або промовчу за ще більший шматок..."