таке! рано ще спати! треба іще до дівчат. в нас зараз добре так на дворі. жаби співають, яблуні, каштани квітнуть, розносячи духмяний аромат. тепло та затишно на дворі. так що треба обов'язково іще з дівчатами на вечірку сходити,до рання до самого.
а ви пишіть частіше та панові Опришку пам'ятного у вигляді шмата жовтого сала дайте він жовте сало дуже любе. кажуть дуже добре від склерозу лікує. а пане Опришок вже старенький якщо забув вас.
Лунчіну самі кушайте, а я полюбляю свіженьке. До речі ви опреділили новоопрєдєляющімуся розмір вступного САЛА?
от вона і старість небагато. щоб не втік. мені невеличкий шматочок 3х7,5 метра та 5 пальців завтовшки і три рублі(с) ну і звісно колективу однодумців три таких самих шматка на всіх. вам вистачить, бо багато їсти то погано, а мені у НЗ треба щось покласти. бо може всяке трапитись. а сало ось воно є!
а ви мені покайтесь і я вам всі гріхи відпущу і ті що були, і ті що є, і ті що будуть. бо я є великий вождь та вчитель. мені всьо можна.
Сало є пахучче і смачне а для пана Опришку є ховте над якими мухи літати не хочуть! Роскажіть всім і ми пробачимо вам їх
АААААААААААААА цеж все, кінець світу.................. нема слів............ Ну що скинемся хлопцеві салом?
а ви що гадали що від сала погладшаєте? то всьо пропаганда відомо кого. то вони від заздрощів що окрім скисших счєй нічого не мають. так що це не гріх бути худим. відпускаю вам його! які іще маєте гріхи?
таке! то ви мосьпанє справжніх канапок не бачили. що ото в вас за прозора біла фігня? тільки не кажіть що то в вас сало. бо так тонесенько сало ніхто не ріже. ось справжня канапка з салом http://www.stakhanov.org.ua/uploads/posts/2007-12/1196795573_7.jpg
Тут не питання в погладшанні. Тут друге. не знаю як у Вас, але у нас свині є двох типів. перші - це ті чиї предки були свиньми від Сотворення, а другі - предки яких колись ходили на двох ногах. Сало останніх і є некошерше. Все питання в тому, як розрізнити перших і других...