Це точно. Втратив шанс заробити на будинок у Санта Моніці. Якби тоді провернути такий гешефт із самогоном, то зараз би сидів та пив віскарик на пляжі Тихого океану.
знання сила , добвусь з геною , незаводиться , мітку прощолкав , розібрав вдруге , поставив по феншу , зібрав , фіг вам .Компресія звеерь , клапана нульц , сальніки /прокладки нульц , масло нульц і свіжий бензин незаводітся ..... може подарувать ?....
Як варіант, що іскра б'є не в тій фазі. Наприклад в нижньої точці. Ще раз перевірити правильність встановлення распредвалу відносно верхньої мертвої точки.
іскра кабана вьє... три рази розбирав , Один Аллах знает куда девается искра у этого недостойного выродка в славной семье двигателей внутреннего изгорания .. Да отсохнет его карбюратор ..... що маєм , сцука мітка на одну зміщена, ще клапана регульнуть , карб і можна на нагрузку пробувать. https://www.youtube.com/shorts/OcH7qFvbhWM
Головний принцип встановлення распредвалу - поршень в ВМТ, обидва кулаки распредвалу повинні дивитися в протилежному боці. Мітки можуть бути якісь оманливі.
як і можливість правильно встановити таким чином. Мінімум тре індикатор і вміння тим всім користуватись, інакше мітки заводські або саморобні, зроблені до розборки.
а ти сусіде вже приготував вату та шподні, га. бо я вже готую. бо воно хоч і асторнамічна осінь розпочинається з 21 вересня і є ще три тижні літа але тре готуватись заздалегіть
З 2 серпня треба починати готуватися . Хоча мені шподні якось не треба не мерзну я нище пояса, а от рукавиці треба бо в руки мерзну капець.
корвалол сила , аби на картопрілі... але зараз там дєвствіна чистота , ще раз масло обміняю після обкатки.