не знаю-як хто,а я ак зарядив.і йдеме завтра на...,ну ви знат.в нас +3.вітер сильний.но в полі можна копати.
В такому трафунку тре везти в Тибет.там грифи падлом харчуються до останнього грама.<мона не везти-на екскурс запросить тре))))))
взагалі то я мав на увазі хельми м16, м17 та м18 але таке теж треба. бо коли багато гостей залишається на ночівлю а місця невистача всім то стають у нагоді. дуже гарно заміняє кровать. людина стає у кутку, стіни підтримують її з обох боків а рогач зпереду, на нього людина спирається шиєю і в такий спосіб спить незаймаючи багато місця. отакоєот. а ви кажете
Ну так а кому ше,як не вам?<усьо найдьонноє будє счасліво утєряно в нєізвєстном направлєнії.во...забув...холєра...а -баляка!во!ілі пєрєданноє во врємєнноє пользованіє на нєопрєдєльонный срок нєізвесным ліцам>.мать сліди замів?
Ндак фости тре рубать заким не виросли.а не врубаю-одні бімби тєгнуться<.ква.->.а з них ніц доброго<ні відсотків ні радості знахідки.но проблеми..але то ніц. завтра вже через десяток хвилин.ох відірвусь!бобраніч всім!
відлистай декілько сторінок назад і побачиш що я писав що до дядька Вітра. це приблизно було 1 січня. та не до мене. але тут присутні. один оно золотого лея знайшов а як почали просити щоб показав так почав тикати усім дулі, плюватись та лаятись і при цьому волав що то не золото а цинк інший оно ще нічого не знайшов а кричить що нічого немає. третій взагалі по сусідству зробив новожидостанію та нехоча коритись законам людським та божим. отакоєот. а ви кажете
Та йой ! Обклали бідного з усіх боків ті кляті бердичевці , ледь один від всіх відбився . Законів я дотримуюся , але ото платити ті проценти якось не по християнські , дерете як за рідного батька .
http://reibert.info/threads/konkurs-na-luchshuju-novogodnjuju-elku-2015.561756/#post-6012770 що ніхто кулемета нехоче чи ёлок нету?
Доброго Ранку, Панство! Отже де як, а на урочищі Черепки знову лютує зима, тупо за ніч намело снігу... +3, сніг, вітер до 10 метрів per second.