Ти диви, ворушиться... значить, щось їстивне. Скільки там банок вийшло? Якраз можна міняти на консерви, по курсу. Тут поряд, власник на своєму адресі міняє, каже
та ні. будемо Борю колотибо він сам хвалився що салом добряче обріс. тож будемо Бориса на ковбасу пускати. отакоєот. рішеня одноголосне і оскарженю непідлягає
Тільки другий кабачок закрив,ще один готується,закривати треба,а банок мало.. Сцуко,увесь вихідний у дупу з цими кабачками,а хтів на мацквічу гальма подивитися,зробити щоб хоч два колеса гальмували..
Москвіч зачекає, міняйте на тушняк поки того кабачка не закрили в турму. А може в нього і слоїки порожні є, я думаю точно є.
А я два тижні тому такі черешні гарні бачив, з м'ясом. Тепер шкодую що не нарвав, мав би на що зараз мінятися.
Ну, якщо вже так пригощають, то і правда треба поспішити. Тим більше, є інформація, що і кількість обмежена, і слоїків нехвата. Треба допомагати людям, хіба ні?
Колись на фестивалі якомусь, пішли обідати, взяли собі порції і сидимо біля кухні, їмо кашу. І тут один товариш каже - о, а тут черви. Інший відповідає, та то личинки молі, напевно в крупі завелись, ти що, не їв ніколи такого? Всі ми на секунду підзависли, а потім кожен подумав, що і правда, ніц страшного і продовжили обід А дехто через то повісив всіх офіцерів і червоний прапор.
да , мабуть піду сьогодні баклажаної ікорки куплю , ато щось від червоної вже іжога ..... під червону ікорку "йшло" непогано біле напівсухе французьке шампанське Моет і Шандон Нектар Імперіал з винограду Шардоне, Піно Нуар, Піно Меньє Питання знатокам : що під ікорку кабачкову " йтиме"
Тут ще упущення, дуже важливе, треба щоб воно, оте все, було зроблене з винограду вирощеного на північному схилі гори, бо на південному то вже зовсім інше...
в нас цього року вродилось декілька кабако-патісонів ...від корінця росте як кабачок а на кінці зірочка патісона...теж вперше таке побачив...мутанти захоплюють світ...
на південному схилі - під чорну ікорочку , на північному схилі гори - під красну ікорочку все по фен шую