А заєте, що мене почало напрягати? Десь с осені 2022 року тільки запалюю цигарку, обов‘язково з‘являється хоч один гусак з проханням дати йому сіжку, раніше таке було досить рідко. Майже кожен день тепер роздаю… За останній тиждень ще одна нова фішка - підрулює гусак з проханням дати йому подзвонити на хвилинку Тільки що третього спровадив подалі, вони ще мають нахабство ображатися та кіпішувати. Що у людей з головою та леве трапилося? Чув одну історію, коли після такого дзвінка людину констебелі пов‘язали, бо лівий гусак дзвонив кудись по криміналу…
Може й він,вони спереду виглядають однаково,щоб відрізнити,треба бачити ззаду,ззаду завжди вид чудовий..
Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт про легалізацію медичного канабісу. Про це народний депутат із парламентської фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ. За його словами, ухвалення законопроєкту "Про регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) в медичних, промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності для створення умов щодо розширення доступу пацієнтів до необхідного лікування онкологічних захворювань та посттравматичних стресових розладів, отриманих внаслідок війни" (№7457), підтримали 268 депутатів. трубу забрали , газові труби теж, по фармацевтикі пісец, терафлю по ціні дорожки гери невпарить, ..от баба юля і вирішила типер податись в кумар бізнес тема то обкатана он уже і бджіл запилювачів завезли , на плантарі ось давіча бачив , мед типер конопляний буде Фух , таки дожив що на старості буду трубку миру курить і Боба Марлі слухать і мені за це анічогісінько небуде
І це вірно, вічне , добре , зелене -було засіяне добрими пришельцями з планети Альфа. киндир су л атан , трактар мадерн бірхар анташи...Увіруй в добре, вічне , зелене ! Возрадуйсь да прибуде ! пр. св. Буратіно
Очень Вас поддерживаю! Звонить нельзя давать. Ситуация простая,он берет у вас телефон и звонит в мусарню,что школа заминирована. И все! Жопа! Как потом доказать ,что ты не верблюд!
Сьогодні і до мене підходить хлоп біля магазину зі словами "у вас 10 гривень не буде на водічку".. Чесно кажучи,дар речі кудись подівся. Це якась нова мода,чи що.. І стояв же біля магазину,не біля церкви..