Оце кожного разу, як чую за пряніковський москвіч, мене аж пересмикує, по своєму))) Я ще коли вчився в університеті, а досить давно то було, я отримав диплом в 2006-му) в нас компанія була, і там по аналогії з Шнуром, я і не згадаю вже, чому, нами самим називалась "Красний масквіч"... там - так, група "Красний масквіч" в сборі, уперьод! І там величезна купа жартів навколо цього всього))) Тому я на пряніківській москвіч не можу спокійно реагувати)))
Чого це ? То перші бензинові булу бєнзоїдами,а сучасним дизельним 10 літріків солярки вистачає,отакоєт. Головне щоб був чорний і з червоним салоном.
боря, н пали контору, не может каен даже дизельный жрать меньше 29-35 литров на сотню. все через главного механика и бухгалтерию пропущено, все одобренно. бортовой комп эти циферки и показал. не может каен конторский жрать меньше (ну если ток чуть чуть) чем крузак с 4.7. тебе любой водитель в конторе подтвердит. ну а лишнее топливо, ну находится применение.. это личный каен надо со своего кармана заправлять и думать об экономии. а конторский еще и излишки вырабатывает
Та... в мене дядько в Африці працював пару років. Казав, такоє, в салоні дуже солярою смердить, треба внюхатись. А з часом норм.
З точністю та на оборіт гроші несуть роботу дають, а робити зовсім не хочеться, як вийти з депресії? Може пива більше пити?
Вітаю панове , +25 С , таки скоро жарко і йти працювать , ато роботу дають а гроші ні . З рибним днем вас , щоб у вас так як у нас
Летит время, уже экватор лета. Прошли мои именины. Как обычно - настоящие друзья, природа и конечно лично приготовленный шашлык на даче - больше всего порадовали подарки любимой - что туристу, что рыбаку - много снаряги не бывает, хоть в поход ты стараешься брать минимум (все же на себе тянуть придется) кладовка дома бескрайняя я конечно не почившая Ванга и будущее не вижу, но все же твердо уверен что в следующем году в отпуске - этот термос я открою не на вершинах Карпат где бывал далеко не раз, а где то в горах освобожденного Крыма. С ув.
Трудові будні тилу , черговий транш нашому форумчанину і його команді , пралка самоналивайка Індезіт, скоро поїде нести службу в Е-нну частину . а кому дізнаєтесь потім