500 дней уже идет проклятая война.... Но сколько веревке не виться все равно конец будет только такой - С ув.
з Днем рибака ! ... сьогодні порибачив гарно : сомик кіл на 90, і пару коропчаків під 70 кг., карасик з крючка зірвався , уползс... .....
Доброе утро всем. Вчера смотрел аналитику на Ютубе когда выскакивает реклама на АСЕ-250 от "Камрада" эти деятели и туда уже добрались.
вчора мирянин морозилку з ремонту забирав, пита а нема на продаж шукача , хочу походить спробувать, Сімплекс дорого, кажу купи аську 250 , фортуну і квазари небери ... а я каже звонив в магазин , так вони звонять кожний день і смс шлють , є такий , є такий.... кажу я даж хфірму знаю .. камрад..Да , каже ! вони запропонував йому малінові штани по акції купити , щоб коп вдалим був
Вітаю панове , +25С таки вихідний , піти глянуть що там в приході , вікно будем ставить, нести світло в маси так сказать
Прихожанку на таке дєло надьожну треба брати , а то не дай Бог випустить з рук ... ну там обіди всякі вспомнить ...
руки наче хлопські...а пазурі на половині пальців (від середнього до мізинця) бабські ...тому тому проходимцю/проходимці не вірю