может, спорить не буду. я в их маркировке и класности наверное последнее шо знаю 220-221 S класс. 140 кабан, да ешку очкарика, и следующую ешку с чудным блоком тормозов по проводам. че подумал ешка? так вроде фирмова черта четыре фарки. но тут и фарки сперли уже. борю количеством шлангов в тупик загнали, меня стыреной фарой, шо за люди
Боря ашо у вас там сурогатним алкоголем травяться ? ... нормального вигнать неможете та хоч з буряка або цукру даа, були часи.... піду після пивка самогоном полірнусь...
то з ремонта мирянин забрав , купив в діда мерса, дід мало їздив ...в ітогі після 8 тисч фсьо мотору , провернуло вкладиш, присадок куча влито. Яка модель спитаю. можу і чічас але лінь іти питать , мерс універсал.
Боря я вас полюбив , я вам скажу таки .. є трубопровід низького тиску , є великого(червона і синя шлангочка ) , а ота жовта то типу допоміжна , там типу до вакуматора підключить, або балона фреонового. Так от, тиск на низькому 2 .3 Бара від моделі , а високе 10-20 бар. якщо стрілочки стоять рівно і показують все пучком , джек пот , бабки в кишені , а якщо живуть своїм житям тут пісець і танець з бубном я то такі неремонтую, у нас є майстри їм і прапор в руки мо вам в масквіч кондюка поставить ? будете Туманичу спирт охолоджувать.
Чого й питаю,бо скільки заправляв кондиціонери,то завжди підключали до автівки дві шлангочки з двома манометрами,а отой балончик з однією шлангою та манометром,що типу щоб власноруч додати фреону у систему,якось виглядає не айс. Тож якщо правильно зрозумів,самому у систему кондиціонера краще не лізти.
Так я і непойняв, то це ви віджали бізнес і нога то вашого конкурента нога? Тобто я дивлюсь тату не видно