Що мені не сподобалось в цій рососійській історії . 1 Танки під Москвою і вони не Українські. 2 Все швидко скінчилось навіть не почавшись.
х.я сє, поспав, проснувся зібрався по морозиво в магазин а тут така ... і неясно з 15.00 до 12.00 наступного дня чи цього дня .... зараз перебєжками до магАзина ...а вдруг в магАзині засада ? ....
у вас теж людей в місті нема , вийшов .... як у фільмі про апокаліпсіс я іще пару перебєжками , і поліція з мчс їздить всих шугає . в магазині пусто ...... обміняю кулимет на мачете .....
Може з-за цого..? https://vm.tiktok.com/ZM2fF1FLh/ ❗️Біля 4 із 6 енергоблоків ЗАЕС російські війська розмістили техніку з вибухівкою, - глава ГУР МОУ Буданов. росія завершила підготовку до теракту на Запорізькій атомній електростанції. У районі чотирьох із шести енергоблоків окупанти розмістили техніку, начинену вибухівкою. Відповідну заяву в інтерв'ю британському виданню The New Statement зробив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов. "План теракту на ЗАЕС повністю розроблений та затверджений. Для прискорення катастрофи вони можуть використати технічні засоби", – повідомив Буданов. ПОДПИСАТЬСЯ
ну да, назавтра провізією запася і попкорном завтра саме цікавіше починається, друга частина пармлезонського балету........
відпочинок то гарна справа , в спеку холодне шампанське смакує ще гарніше... будьте пильні , чрезмірне споживання алкогольнимйх напоїв в спеку , веде до непередбачувальних наслідків
Вітаю панове , +20С , таки вівторок , готуюсь до еміграції , ще папугі золотий клюв лишилось з кліткою, і книжки перевязать....