ви отою своєю реклямою наламали старому гешефта по кантрабанді раритетних цигарок до європейських колекційонерів-поціновувачив
Ой,я Вас умоляю! Рєзніков з яйцями по 17грн./шт. викрутився і пан Бек викрутиться, ще і в наварі залишиться. А що це Ви за конкурента мазу тянете? Щось тут нечисто! Потрібно комісію на чолі з Борисом організувати.
ну який акциз, про що ви!? ми ж честні люди і ніякого акцизу неможназнімати. я лише прийду за своїми чесними, братнімі відсоточками та і всьо. а отой халамидник з під одеси най йде спочатку виконає те що привселюдно пообіцяв, тобто най мостій отой руйнує.
Краще золотом.. І не слухайте отого старого скупєрдяя,у Прянікова лише один відсоток,треба це пам’ятати та гнати старого заклунєвого маніяка як надалі.. Отакоєт..
Помню в Львове у нас тогда студенты взбунтовались в техникуме так как в основном жили в общагах а купоны еще не выдали а продукты без купонов не продавали,родителям тоже на работе не выдали так я им свои тогда отдал. Потом лежал в больнице вместе с одним инкассатором из Кобеляк так тот рассказывал что когда ввели купоны они чуть не плакали вместо несколько инкассаторских сумок подгоняли Газ-53 с оцинкованной будкой и они ее полностью набивали купонами.
Треба голосовалку робити(хто де нести,буде),я то як предвиборчі дебати,лебідь,рак та щука 1)ПСБ(Прихід Святого Буратина) 2)Партія "Заклуння" 3)та Пряніков!Просто,як Міст!!!(З Бориса вже відсотки за слоган!) Всім доброго вечора І з Днем Батька!
З тим толкуванням,до пана Бориса! Пан К" битий вовк,покажеш пальця,всю руку відгризе!А Борис за ваші довгі руки,хіба мацквіча вам запропонуе(то під шумок забирайте на прихід.Будете фотосети з прихожанками робити,та календарики з ними продавати) З вас також,відсоток за бізнес пораду!
Хто зна як називається фільм де чувак через підвал попадає в назад Дреформовске врем'я та за дерев'яні скуповує золотішко?
Подвал уже давно пан К. прихватизировал и пускает только по предоплате а пан Пряников пытается на себя весь дом оформить не корысти ради.