Вітаю товариство. Погода супер, але сухо. Вчора повернулися з Італії, де були разом з дітьми та онукомб то я відразу полетів на село щоб усе попідливати. В Італії були у Бергамо та Алєкко. Гуляючи Алєкко на жаль не спіткав солов'йова, але завітав до гарного гамазину.
Розмовляв з власником - у його особистій колекції 250 штук різної зброї з Другої Світової. З М1 Гаранд хотів 1300 євро, а ха G41- трішки понад п'ять тисяч.
Не люблю Бергамо там меня два раза таможня в аэропорту причем одни и те же мудаки трусили потом послал их подальше и спокойно летал через Венецию.Аэродром в Бергамо вообще отстойный людей ночью даже в залы ожидания не пускали.
Коли це було? Чогось такого не зауважив - у аеропорту ми були коло четвертої години ночі, щоправда митниця нас не дотичить. А опріч цього - аеропорт це не місто. Бергамо чистеньке, всюди чути запах квітів, котрі ростуть на балконах на терасах, люди дуже привітні та охайні - мені дуже сподобалося!
Это было в 2018-ом,дорубовались именно к украинскому рейсу,первый раз я их законно оставил с носом второй раз они мне отомстили прицепившись к дочери и выписали штраф.Мне к Вероне с Венеции даже удобней и ближе добираться было и таможня адекватная там. С того года так сестру и племянников не видел с этой войной,хотел дочь к ним отвезти так та особо не рвется за границу.Да и летели вы внутренне европейским рейсом такие не трогают.
Север Италии вообще чистый не зря под австрийцами больше века жили,чем мне Верона и нравится а два раза жил в Риме так вроде бы исторический город но похож на цыганский табор кругом мусор.
Доброго Здоров"я, панове! Фактично засуха. От і сьогодні тільки побризкало. Максимальна температура на вулиці +18. Час від часу заходю на сайт Громади свого товариша. Останній раз бачилися з ним у Травні 2022 року, через 10 днів мав їхати на передову. У липні один раз промелькнув на форумі ... і з кінцями... Тут пан cer, виставив відео по AKS. Так цей "горе-блогер" вів пошук не включеним приладом. Спочатку включається сам AKS, а вже потім на пульті управління нажимають кнопку з потрібним металлом . У цього блогера прилад третьої модифікації - на ньому команда на потрібний метал подається тільки в той момент коли на кнопку натиснули. То на приладах першої модифікації кнопка вдавилась і зафіксувалась - сигнал команди на пошук іде постійно... Міг би написати більше - бо проводив пошуки приладом другої модифікації майже все літо 2017 року... Але сьогодні - котики!
Вітаю панрове , +15 С і таки на щось буде чи то спека чи то дощ. Прикупив вишиванку , екологічно чисту, ручна робота прихожанок приходу , Увіруй і зцілишся!
Шановні копарі, декілька років тому бачив, але не пам"ятаю де, дуже гарне фото з під лісу, з дуже правильною об"явою, приблизно такого змісту: "Ліс охороняється лісниками підарастами. Хто не буде закопувати ямки, в того буде жопа дуже БУ-БУ". Хто в курсі киньте будь ласка посилання.
Сьогодні - Всесвітній День Донора Крові Стати донорами багатьох із нас спонукала кровопролитна війна з російськими окупантами. Рятуючи життя наших захисників, тисячі українців вперше віддали свою кров тим, хто не пожалів своєї на полі бою.Донорство крові - це достойна місія на шляху до нашої спільної перемоги.