Cмак супер, міцність 45%, закусювати тілько САЛОМ і копчоностями. Пляшка совреймона бо ж я не буду свою колєкцію роспродувать
ну навіщо розпродувати?????????????? так просто дарувати всім бажаючим! туристам у першучергу. най куштують а як накуштуються то можна їх у гори поки п'яні завести та за великі гроші вивести як проспляться, а можна просто обібрати. і пляшечка старовинна назад вернеться, і грошенят добавиться.
ви пробачте але ми всі тут віртуальні копарі. ніколи в очі не бачили того МД, лопати а тим більш хабару того що інші виставляють. тим більш ніколи не піднімали тіїх останків.
та якось воно на ніч таке дивитись . а як насниться? а я людина раніма, маю тонку душевну організацію. мені хвилюватися не можна. і гадаю що іншим теж. бо насняться ті мерці та будуть ходити та сала вимагати, а його самим мало. а якщо мені не вірите, хоча я тут сама чесна людина, то спитайте хоча-б в Опришка.
Пане Косерватор, наскільки я знаю, то ви у нас великий вождь і учитель - а сама чесна людина то ятак що не нада ля-ля. І не шугайте людину, хай копає, я он тоже на тому тижні іду в гори покопать
І вообщє, я тут найшов хвото де ви зі своєю совістю(та шо у вас за плечима на аватарі) обраховуєте солдатів кайзера
хто?я? то не я! то цей. о! миші! у гори кажеш? копати?. то добре. ну і мені шварлозе відкопай. дуже треба. нема з чого на свята салюта робити. а гармату не треба. в мене місця нема де її тримати. а чого сам? чи як тут?
брехня то все. наклеп. бо я є тут сама чесна людина і ніколи не брешу! то ми гроші рахуємо та бремо собі недодане. щоб від голоду не охлянути, щоб було на що пиво та сусіськи купляти.
Нє нада ляля, я тепер знаю чого німці ПСВ програли - бо ви їх обрахували і вони не хотіли за копійки воювати
Ні нас є десь 7 чоловік(такий кланчик) решта зараз просто сачкує. Якщо вам сподобалась наша тема можете стати восьмим
чого це? тут багато людей заходе, пише. ось ви наприклад теж до нас приєднались. і це добре. в вас сало є?
тепер ясно чого його немає. ну то якщо ви у двох то тоді копайте два шварлозе, або один мг-08 і один шварлозе.
Мусить бути, хто вступає в наш клан має внести членський внесок САЛОМ. Кількість вступного САЛА визначає наш великий вождь і учитель( а по совмєстітєльству великий буржуй) Консерватор