З понеділка постільний режим зірвав протузію з місця брьовнишко трохи завелике хапнув. Думаю може татухи на руках набить типу там більше 30 кг непіднімать
треба берегтись...хоча сам такий - знаю що спина зірвана а часом хватаюсь...потім як робот Вертер ходжу ...попустить - і знову козак ...
Я тоже в молодости с дуру подвывихнул ребро когда бревно тащил таки не Ленин однако и теперь когда забываю то еду в дом волонтеров на мануальщику на вправление спины.
Вітаюсь, товариство Знаєте, реберця, наприклад, то такі штуки... Я, памятаю, чи 12, чи 13 рік, на реконі, та просто перебігав під "обстрілом", спіткнувся і врізався в дерево. І зразу нічого. Потім, щось воно болить збоку, як дихаю, ввечері після чарки "ех, харашо пішла"-б сказати, та щось воно не дуже харашо Потім вже, за якийсь час, вдома, помучився - виявилось - тріщина в непамятаю якому по рахунку ребрі...
Реберця мені ще сержант Мажуга поломив в Червоних казармах. Зараз би передавши йому привіт нажаль другого гобліна не пам'ятаю.
прихід розігнаний к ебеній мамі , перевоспітаніє всих к доске і писать чи пісять ..... короче заповнювать проєб .
І ви ото не писали додому листа - пишу на чоботі вбитого сержанта, свистять кулі, чобіт ще смикається, тому почерк нерівний... тфу, не то, той - мамо і тато, назвіть кабанчика сержант Мажуга...
Дякую, маю свої гарні. Один з дуба вистругали на замовлення +- 150% Другий скляний, з аптеки, купив за 6 рє і 12 бу, там взагалі 200% Отаке
Вам не можна , по перше ще молодий а по друге маєте мандаліну , от коли залишиться лиш лісатєдка тоді можна ...
Сьогодні таке велике свято,а ви тут теревеньки зранку тєрєбонькаєте.. Вітаю всіх з Міжнародним днем кульбаби !