У цей день колись дуже давно народилося декілька видатних панів,Іоахим фон Ріббентроп та наш пан Бек тож привітаємо вельмишановних пінів зі святом..
Приперся з копу , вигуляв скіфа , лупить харашо але мабудь буду продавати , за важкий , таки травма плеча сказується , мабудь прийдеться Дусю брати , бо легенька , біда шо ціна за тяжка ...
А я из-за дождей никак нормально сезон не открою.Завис уже третий год уже на седьмом приборе ГолденСтикере от Леонидовича и менять не буду таки мой прибор.
Привітавсь Плюс 7 та нарешті сонечко.. Сьогодні Міжнародний день глобального кохання (Global Love Day) ,тож зі святом всіх причетних
Доброго ранку,приїхав до батьків в село вчора дощ був капець,а сьогодні сонячно,пане Бек майте совість вчора в селі за Ваше здоров'я всі пили як ужі,грошей пішло більше чим пан Борис потратив коли жахнув по кримському мосту
Брехня.. Я вже п‘ять хвилин навколо машини з молотком ходжу,хвари як світили так і світять.. Вже й з руки в руку того молотка перекладав,нічого не відбувається ..