ну покрайній мірі розігнав опж і різну шушваль яка при пороху пригрілась. і при тому ви самі табу на політику в буднях наложили і тут бац , ви за порошенка аль за інтернаціонал ?
Бесіда не про це. А про те як зєля їх розігнав. Але на хєр це все. Це будні і побут. Забули і говоримо про щось цікаве.
Привітався Плюс 8 вітер поки що без дощу.. Сьогодні Міжнародний день настільних ігор,так що зі святом панове
А рибний день?вітам.я ю є!регламент панове..Бандьори вже тут.одне сумно.не копаю,бо не на часу зараз.а так...неї на що жалітись
Ну то добре.а потому буде ото падло смердіти.ворон куряче.воко баче...нє.най пі...дуть в ....і...самозакопаються
Ї... погано я історію вчив..вона .анархія.мать.їїмать порядка.чи,я можуть...обкомуниздився?.тобто нажерся .во Ква!..прапагандоссів!
Є пропозиція.для тих,хто не повинен спати на роботі.один день в тиждень .примаркувати днем кіно.такого дня ще не було.як Вам середа?
Я їх пачками отримував.найкраща була.Україна Наша.ра...далі не пишу..та за Вільну Україну.і в моєму паспорті була ..окрема сторінка...національність.нас таки боялись.і то є добре