Надо не по названи ю , а примерно по цвету искать ...но результат может быть неожиданный ... В общем минутка музыки .
Покайтесь отроки водка зло ! як і вся рпц мп , покайся і йди вірним шляхом на пана Тумана погано впливає священослужитель , не той системи самогон жене.
От не нада , он мое пьет в основном . И что это за клипчик репеце рюський ? Боря будет крайне растроен . В назидание , пан Бек , пуст вам приснися тетя Нина с ее праведными текстами услаждающими слух истинного верянина .
мені пох., на все в мене зеленка до дємбеля а на тьетю ніну я ложив х@@ , Боря поц , всі негадяї один я Дартаньян піду ще шмальну....
Какие прекрасные словообороты . Зеленка пока я тушняк не доел . Одной уже нет . Так что скоро потребуется новый транш ..... Продлевать индульгенцию на матюки и дебоши в Курилке будете ???
Я мзду не беру.від слова.мені за Державу образливо.краще скажіть..ясак.,Дай Біг хлопаки!я йду.вовки їсти не просять,но беруть.а для матолків най вчутся мови Тай розмови.бо ї.або лопата з тобою,або на....
То є так.а таки то... більше тема будні та побут.по правилах теми.... можемо і про політику позвиздіти.навіть
ето модераторський безпрєдєл , я буду жаловатся Нічо , скоро ломка почнеться , і тут ми з Борисом бум умови диктувать будєм ждать...
ВІтаю панове, +14С таки дощить , йти арбайт і отдихайт а також наподарить шнапс . 20 квітня 1889 ріку, День народження політичного та державного діяча Веймарської республіки та Третього Райху, Райхсканцлер (1933-1945), лідер Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини — Адольф Гітлер ( Шикльґрубер).Можливо в деяких діях є несостиковки(а в кого їх нема)
ой Боря я вас умоляю, якщо ви відмовляєтесь від подарунка то так і скажіть #5920 https://reibert.info/threads/podarju-pomenjaju-grazhdanskie-veschi.1129329/page-237
Як це відмовляюся? І нічого я і не відмовлявся Наклеп ! І взагалі,якщо мені приз випаде,будь-ласка не одну,а дві пляшки.. Отакоєт..
ага , чічас , присадили пана Тумана на шнапс і тушняк , типер самі якто там того викручуйтесь, іначе пісець
Це хто ще присадив.. Мені індульгенція не потрібна,бо я не матюкаюсь,поводжу себе чемно та інтелігентно..
на вас пагубно пан К вліяє, ви підались його пропаганді св. % , відали % і попали отакоєот. даже якщо ви продасте масквіча і відасте св% пану К то то все не бізнес а ооо МММ пана К , гарно спрямований маркетинг ось вам посібник, інтелегент ... Надворі бачиш жінку . Ти підходиш до неї і кажеш: "Я чудово готую. " - Це прямий маркетинг. Приходиш з друзями до музею і бачиш кралю . Один з твоїх друзів підходить до неї і каже: "Він чудово готує страви " - Це реклама. Ви бачите жінку в ресторані. Ти встаєш і поправляєш краватку, підходиш до неї і налиєш їй напою. Ти кажеш: "Дозволь мені", і підходиш ближче до неї, щоб поправити декольте, а заодно торкаєшся її руки, а потім кажеш: "До речі, я теж чудово готую. " - Це піар. В університеті бачиш дівчину . Крізь хитрі махини, влаштовуєш брудне вікно між теперішніми дівчатами, і тримаєшся подалі. Коли всі б'ються, ти кажеш: "Давай виберемося звідси! "Дівчата не повинні сваритися, вони повинні навчитися готувати, як я. " - Це чорний піар. У кафе бачиш жінку. Вона підходить до тебе і каже: "Я чула, ти смачно готуєш. " - Це впізнаваний бренд. Ти на заході, а там купа гарних дівчат. Поправляєш кучері і кажеш: "Я вмію смачно готувати, і мені нічого для цього не треба! "" - Це звалка. Приходиш до театру і кажеш: "Я вмію смачно спекти і ти будеш третім, хто скуштує мій торт", і отримуєш тару. - Це мережевий маркетинг. Ви зовсім не ходили на захід, але там всі тільки говорять про те, як смачно можна готувати. - Це викручена торгова марка. Приходиш з друзями до музею і бачиш людину. Підходиш до нього і кажеш, що тебе звати Светка. Всі знають, як добре готує Светка. При цьому Светка знає, що ти її видавав. Светка за це отримує шоколад. - Це франшиза. Прийшов з друзями в ресторан, а бачиш власницю ресторану. Кожен з вас розповідає, як смачно він готує і чого хоче взамін. - Це тендер. Збираєшся на бал, а твоя подруга вже там роздає нотатки з описом, як смачно можна готувати. - Це розповсюдження прес-релізів. Приходиш на вечірку і кажеш в мікрофон, що смажиш качку. Через пару днів всі гості з вечірки зустрічаються в диспансері. - Це жертви несправедливої реклами. Ви йдете на новорічну вечірку і кажете п'ятьом присутнім хлопцям, що якщо кожен з них скаже своїм п'ятьом друзям, що ви готуєте смачну їжу, вони, в свою чергу, розповість іншим . , потім ти готуєш їм страви. Коли пів країни мріє скуштувати твої страви, ти всіх возиш і ховаєшся в невідомому напрямку. - Це "МММ". Приходиш до ресторану і заявляєш, що готуєш смачно. Тому, хто пригощає швейцарським шоколадом та французьким шампанським, подаруєш Наполеон, А той, у кого є плитка "совєцьке шампанське" і "Альонка", - два "наполеони" або, може, навіть два "наполяки" плюс "тірамісу". - Це протекціонізм. Приходиш на вечірку зі Светкою (ти добре печеш, вона добре смажить)... Всі присутні поставлені за однією умовою: ми разом... - Це стратегічне партнерство. Ви берете міксер та продукти у подруги, обіцяючи віддавати їй кожну другу шоколадку, яку заробляєте ввечері... - Це акціонерне товариство з обмеженою обмеженою Ти потворний і ніхто не хоче тебе бачити... Але тато оплачує бенкет... Натовп зібраний і всі готові любити ваші пончики..... - Це державні субсидії. Приходиш на вечірку, не танцюєш, не смієшся і просто плюєш на всіх, миєш руки в баночку, плюєш на свічки, загорнуті в торт... Всі навколо спостерігають за тобою з похоттю... - Це лідируюча позиція на ринку. Ти вегетаріанець, але змушений піти на дегустацію стейків... - Це політика компанії. Всі давно знають, як смачно ти готуєш... А потім поширюєш чутку, що дивишся бої ММА... - Це захоплення нових ринків. Приходиш до кафе, бачиш жінку і розповідаєш їй, як смачно готуєш і що тобі потрібно 2 чашки кави і 2 шоколадки. Ти йдеш до ресторану, але кажеш, що втомився, і твоя подруга готує для тебе. За це ви даєте їй одну чашку кави і одну шоколадку. - Це аутсорсинг. Ходиш до університету, бачиш студентку, підходиш до неї і кажеш: "Ходімо до нашої пекарні, робимо класні пончики. "А вона каже: "Не можу, бо не люблю солодощі. " - Це неправильний вибір цільової групи. Готуєшся на цукерок і каву, після чого віддаєш зароблені гроші другу, який приносить все це добро в твій дім, а ти п'єш каву і перекусиєш в компанії друзів... - Це відмивання грошей. Приходиш до театру, всі такі гарні, впевнені і розумні... Ти знаєш, що на додачу до всього, ти чудовий кухар... Ви б дали свої пончики будь-якій жінкі безкоштовно... Але всіх чоловіків грабували якісь дівчата і вимагали від них гроші. - Це ринок.