Пан Вій передає всім привіт , ось таку інсталяцію зробив https://www.youtube.com/shorts/l9YzFM5jFqY Бігає без ножа і консерви мясні ..кощунство прям , відкривачкою відкриває, то оце мабуть ножичГа йому ннада думаю
такий я прої..бав ..типер пану Алексу % на % і ще % винен. пан Вій хоче ножичГа такий як в Рембо відписав сьогодні Сталоне , все може буть а мо і наподарує...
ВІтаю панове , +14С сонячно та гарно, йти працювать сьогодні середа , середа це маленька пятниця , отакоєот.
Сьогодні день "велосипеда" Живіть весело і радійте ! і памятайте що лсд -це гриб на пшениці. Цього дня Альберт Хофман уперше навмисно прийняв ЛСД (250 мкг). Побоюючись, що захворів, він поїхав із лабораторії додому велосипедом. Під час поїздки він відчув ефекти ЛСД та зробив цей день датою першого у світі «кислотного тріпу». Ефекти від впливу ЛСД Хофман пізніше описав у книзі "ЛСД - моя важка дитина" (англ. LSD: My Problem Child). Він зазначив, що суб'єктивні відчуття (дуже повільна їзда) переважали над об'єктивними (висока швидкість руху). На бульварі дорогою до будинку стали нагадувати об'єкти з картин Сальвадора Далі. Йому здавалося, що будинки вкрилися дрібною брижами. А камені розповзалися, як жуки.
маєтесь ви акі чорний дємбель , а все від того що червона кнопочка модераторав є , і Боря глаз на неї положив , обладать хоче , от того водка і не лізе , вином себе необманеш.Увіруй в зелене , вічне добре , і буде спокій і благодать.
К стати , все знают что спирт или водка с пивом - Ерш . А вы помните что водка с вином десертным - Огни москвы . А спирт или водка с шампанским - Северное сияние ...
так , так , так , модератор бачив огні мацкви і употрєбляєт...кагби адміну так сказать увєдомить, , мо кнопульку виманю, теж св. санітаром стану здай ближнього своєго і отримай бажане!
Бывал в 1988-ом в кафе "Огни Москвы" помню высотное здание за двадцать этажей,отец заказал там джина выпил,скривился и обозвал его крашенной самогонкой.Это был моя последняя транзитная поездка из Монголии,через несколько месяцев опять получили перевод в Львов.
Это просто какая то менталная связь на Райберте . Ничего не предвещало , только налил джина ... и сразу ваш пост .