ну не в Лескандрію їхать..там % більший і здирують останю ярмолку а у нашого приходу демократичні ціни, і все наподтоди
ВІтаю панове , +15 С , сонячно, пятниця , піду пройдусь трішки , температура спала, сопельки нетечуть, хочеться мясця і Сала знайшов вчора свою фотку шкільку.
пиве без горілки -гроші на вітер, то є кощунство в нашому приході , градус непонижують Увіруй І прибуде
Да-да... Памятаю початок 2000-х, студентське життя і одну з якихось гулянок на моїй квартирі. І товариш один, дівчині своїй з прицілом на швидке майбутнє - ти той, горілку водичкою не запивай, розвезе, краще пивом, ось я покажу як... Ну і, друг з часом присів на диван - я зараз посиджу трохи і встану, і встав з нього тільки зранку. Ну а ми з іншим товиршем проводили своїх дівчат в общагу, і заодно дотягли тіло його дівчини до тої ж общаги. Добре, по дорозі всім було і я жив в 5 хв. пішки, через двори якщо зрізати.
а фіг його зна , то з першого 9 класу , а я на ідругий і третій рік в 9-му лишавсь за нєуспєваимость.
У меня сосед в молодости на не мог двух подруг напоить шампанским,потом ему надоело что такой продукт переводят и долил в шампусик спирта.Потом пришлось ему свою подругу в родительский дом через окно затаскивать...
Та, то ж оно на порнхабі - там і сюжетна лінія, і все завжди добре закінчується... Саме позитивне кіно, доречі А в нас була звичайна студентська пьянка, як ото, прости Господи, руззкій бунд - бесмисленна і безпощадна