нюхачка нюха!...минулого разу днів5 нюхачка не працювала...та й сьогодні відчуваю трохи гірше запахи ніж до ковіди...а от жінка більше 2 років не чула запахів - лише відтінки гімна..крайній рік потроху нюх майже вернувся...
Фіг вам, ковіда нема , ситурація чи як її там в нормі , тиск в нормі , виписав сімейний лікар пігулок яких ннада а не ті що пю Води 3 ліитри вдень, бажано з лимоном настояна , шнапсу ніззя , отакоєот.Короч всі зараз з такими признаками ОВРЗ , кажу їй так по ходу це різновид грипу чи коронки ..і те і те так само боліють і хто вакцинувавсь і хто ні - прикол? дозування з іншими препаратами дає побічний ефект.... на я пив все разом....
Та то такое... В мене між стіною і гіпсокартоном в кімнаті живе миша. І котик у мене є... Але тут така справа, що його і так непогано годують І зустріч з тою мишкою це буде шоком, бо він перший раз в житті таке побачить... Хотя, інколи є поползновенія пополювати. Сидить, часом, мовчки на дивані носом в стінку... Але...
Походу якщо пан Бек буде розігрувати якусь жовту рідину у пляшках,то це може бути Лімончєлло.. Зрозумів.. Почекаю іншого розіграшу..
Полює кажете.. Кошка в Одессе чуть не убила свою хозяйку: перекусила ей лучевую артерию. Медикам удалось спасти женщину. ПОДПИСАТЬСЯ
Та чого, трохи так дуже добре розбавити, і буде кальвадос... Але я теж, мабуть, почекаю наступних лотів...
Не, в мене дуже добрий котик. Колись, ми жили на квартирі, він був випав з 3 поверху з балкону. Я спустився, забрав. З того часу на лівому запясті так і лишилось два шрами від верхніх кликів, і один від нижнього... Іншим знизу, не попав, ковзнув... Але то був шок, а так - дуже добрий котик))) Ну, ще горобця раз затовк, але то мисливець, все таки. І сусідське кошеня ледь не роздер - але то боротьба за свою територію... Вони, котики, живуть в іншому світі, ніж ми)))
Оно тут хтось за йолку згадував... Сходив по цигарки щойно. Вчора та і зранку наче не було... Мужик - кремінь, знав би хто - потиснув руку...