так там в 3 рядку ж написано: 4 mf/ 450v. тому і виклав про юмор ..думав пан шуткує: виклав фото з схемою і всіма номіналами на бірці і здівається
можливо конденсатор дохлий... 25мкф стоїть в насосі 1.1 квт а у вас лише 30 вт... 250в трохи малувато...при діючих 220в (в розетці) амплітудне значення буде 220х1.41=310в...тому для 220в конденсатори треба ставити 400в і більше
Кандьор 1962 рочку народження ) Напруги тут нема , якщо 180 є то є щастя . Гараж не мій , я тут па аб,явленію ...
тоді конфетті з розірваного конденсатора вам не грозить ПС..дюже не люблю запаху розірваних конденсаторів...видно в дитинстві був перебор з ними
я відкрию вам таємницю . як прихожанину св. Буратіно, ..... там конденсатор і нафіг непотрібний на точилі, крутнули рукою і запустили в яку сторону потрібно - за чи проти часової. тим більш обертів там аж за 1600 об.хв. ібо мотор від центрифуги з шайтан пралки сатурн.
30 вт якось дюже мало для точила...на сстарих стіралках на скільки вт моторчик? в мене маленьке точило з мотора стіралки через ПНВ чи ПНВС вмикається
Ні у якому разі тке робити не можна , бо однорукі кухарі ЗаЗвичай на грудях котлети розкатують , і краще не питать як вони перець фарширують ..
от бачите які в нас в темі спіціялісти , насоветували шо моторчик запрацював , не то шо в темі давайте попаяєм , от там пішов білий дим від їхніх порад ...
Деколи, поки мозок думає, дупа встигає прийняти таке рішення, що таргани в голові аплодують стоячи! (Бек")
Звісно,бо якщо прислухатись до теорії пана legko,то що мозок що дупа,мають однакові складові та ідентичні по по своєму складу..
Тільки пану legko про це не кажіть,бо щось одне прикриє і не буде такої подвоєної генерації мьіслєй..