Так ми ж гої - нам можна - це їм не можна. У нас була колись сусідка - стоматолог. так от вона після закінчення інституту поїхала до Ізраїля, щоб підзаробити та практики доброї набратися. Так от той ізраільский стоматолог у суботу затягував важкі штори на вікнах, прикладав палець до вуст (як одна з мавпок, що стояла на столі у Канаріса) та й приймав пацієнтів, а Ви кажете шабат!
Воно то так. Але коло вчився у С... і була у мене керівник групи з казацьким прізвищем Оксруд. Часом просила допомогти щось в саду чи на городі. Ну а студентові протягом тижня ніколи, то я приходив "допомогти" у суботу. Подобалось як вона відправляла мене під надуманим приводом, щоб не сказати про шабат (не ті часи були)
Если не можешь достать хлеб с полки,положи под ноги Тору.Но если не можешь достать Тору,хлеб под ноги не ложи.
Буває і не тільки взимку, але і літом... На наступний тиждень прогноз: 4 січня - 0, 7 січня - -26, 9 січня - 0.
Кепсько,а в мене стильки бажань...Мазерати,3 поверхова хата на Мальдивах,10000000 евро у швейцарському банку на 100% годових-це раз.Купа дивчат из плейбою,35см-це два.ПНХ-ПТН-це три.