Нехай читає.. Я правила не порушую.. А ще вважаю що якщо кіт пішов на б.ядки та не сказав куди і як надовго,йому за це тре відрізати яйця.. Якщо що,каску надів..
Та не, уколи зайві... Там так було, стою колупаюсь в трюмо, що там в мене є, слухаю Яковину, що він там трусить за війну, і чую характерний звук - обретаюсь, котик моментально стрибає з столу і несеться за ліжко, це його ничка. Я на нервах з криком: скотіна! біжу за ним, запускаю руку за ліжко, щоб витягти і показати де саме він був не правий, але отримую укус в светр (одним зубом таки добрався до мене)). А потім, хвилин так через 20, переждав мої матюки, доки я антисептиком обррбляв ноут, вийшов, боднув головою ногу, мовляв, ошибка вишла, вибачай, буває... Що я міг сказати, коли охолов вже, лише - падлюка ти мала...
Та ж це йому не наказаніе, а поощреніе Зараз, судячи з агресії і воплей на вулиці, сезон... він якраз днів через три і прийде, тільки побитий весь...
тю. так до пакола припнути щоб метри на півтори від пакола тілько відійти міг. зате потім буде гарненька маленька арена, можна цирк невеличкий відкривати
Так з ним і пса не треба) лежить на барній стойці, на своєму місці (в принципі, це була задумка барної стойки, але в житті вона стала тотально котячою теритрорією - йому ще там добре видно звідти вікно, його телевізор) підняв голову, стрибнув, побіг до вікна. Я вже встаю і чую, як дзвонить телефон. А я вже знаю, що хтось прийшов. Щоб рвав когтями і зубами, а він може, я знаю, ще поки не додресирував (
То краще не ходити по тих поліклініках.. Тільки у Прянікова можна полікуватися з гарантією.. ✂️ Хирург по ошибке ампутировал пенис пациенту. В Италии врач провел ампутацию, будучи уверенным, что у 60-летнего мужчины развивается раковая опухоль. Однако при дальнейшем обследовании выяснилось, что пациент здоров.(с)
Ненада отето про лікарню... пару років тому лежав, відвсвятував річницю весілля, називається. Скрутило так, температура 39, запакували по показникам в хірургію. Слава Богу, обійшлось без втручання, алеь лежав з камрадом в палаті вдвох. Там через ковід хірургія була разом з травматологією, а камрад шото колупався в городі, сусід його покликав помогти щось, потім випили, не знаюб як, але вертаючись наазд камрад впав і зламав стегно. А він був (та і є) курящим, в палаті не давали, я то як ходячий ходив або на вулицю або в клозет, а в нього був один варіант... І отето по кілька раз вдень - закинь мені ноги на ліжко, я сам не можу... після спецоперації - ааа, сссука, млять, краще б я сам... так і сам закидай... вибач, старий, не можу... Тому, ті коновали...
Верблюд краще,он як кацапа обробив.І годувати вигідно,все навколо обійстя поїсть!Не буде ні будяків ні кущів,і на воді економія.Гарна тваринка)))
Вітаю панове +10С , сонячно і гарно і хай ранкове світло добє в темні куточки ваших заклунських грішних душ , Увіруй і спашешся !