...."ніякої муйні не робим ми. Ко всєм жидомасонам іспитуєм злобу і ненавість і каждий день національні гімни на бандурі хором ісполняєм".
Я оце думаю скіко то відсотків накапало за обіцяний паучок з клуні. Це скільки рибів я непівмав і які це все стреси спричинило, де моральні відшкодування і тд..
ну шо панство, як там що але першу воєну зиму відзимували. дай бог вона і останьою воєною буде. з весною панство
да вже можна сказати другу з початку повномаштабної війни... най кацапня зійде як талий сніг... Привіт кнопарі!
ось воно як.... більшість прихожан приходу св. Буратіно "ненастоящіє" клунівські он воно шо ......ми їх приютили, обігріли ...
ВІтаю панове -5 С і таки сонячно , середа в приході св. Буратіно -це маленька пятниця не те що в Клуні. Увіруйте і прибуде .
ВІтаю пановіе , +12С , сонячно і гарно четвер. він згорів сам щоб всим було тепло , непішов на пригноблення капіталіста папи Карло, став місія буть проти насильної праці, стань капіталістом. увіруй і прибуде!
треба консультація спочатку з приводу старезного годиника. зазнімкую та кину в приват щоб тут не флудити, чи тут флудити.