Не, для попшикати тут був дето спеціально обучений камр... гм... член Райберту. Він ще довго шукав тут напарніка. П.С. Не Вітя...
Це ж треба таке.. Ні сорому ні совісті.. Невже 50 долярів? Куди котиться світ,за декілько пархвумчиків,тре півмацквіча віддати.. Грабьож..!
Соляркою зара престижно штирити,бо вже 58 грн за літр.. Тільки для багатих.. А пархвумами кожна бабця на лавочці пахне..
Дядько мій в 90-ї зафрахтувався в Африку як інженер по будуванню злітних полос летовищ. Там, каже, водій був, забирав щодня, возив де треба. В одну з перших поїздок каже, нам треба заправитись, зараз заїдемо де я знаю, там дешевше. Заїхали в якесь село, там молодик в одних шортах вийшов, поговорив з водієм, всунув в джип шланг і почав вручну качати паливо. Каячає, качає, кине камінець на стіл, далі качає. Потім водій каже - стільки то шилінгів. Дядько - чекай, я не поняв. Водій - добре, зараз переведу в долари. Дядько - та мені пох, все одно компанія платить, я, каже, взагалі не поняв, що відбувалось. Водій врешті зрозумів - а, каже, все норм. Він накачав 5 галонів, відмічав галони камінцями, за 5 камінців/галонів стільки то... Дядько каже, я, здається, поняв... а як він розрізняє бензин? - Водій: Ну... бензин воно... і... бензин... Це було перше таке близьке знайомство дядька з Африкою
там часто густо він одного виду. непойми якого октанового числа, і часто дивного червоно-оранжевого кольору. бензоколонки ще вікторіанські якісь, з рук подекуди кращої якості ніж на заправках. повно кацапських впливів від пального до свіжих калашів. таке.
Агов !Бандери ! Наволонтьорив смаколиків , але не олд би Бєк . ).,.. Навіть не прихожанки .... Суто фарт .
АТБшна печенька. Дня кнопачі! без генератора зараз реально жопець...вчора за день 5 годин було світло...сьогодні з 6 ранку вже 2 години є...
тільки такий некупуйте, рідкісне г. Проїб. цілих 2 дня, запустив, наче вже і напругу видає, але оберти сумашедші, по ходу центробіжному механізхму хана.