Кстати про мерзнуть, хлопцы кто как греет ноги? Особенно когда в наряде стоишь сколько носков не надивай всеровно пальцам через часа 3 полный п приходит
Советую попробовать(!!!) обматывать носки газетами или на крайняк, выручило однажды от обморожения, пластиковый пакет, если вымокли носки, то просто на босую ногу и сразу в ботинок. Но газета менее экстремальное и давно испытанное средство.
Ви впевнені , я в цьому сумніваюсь , хто тримав свині той в курсі шо їх від корита хрен відженеш , лупиш а вони з ногами туди лізуть , так і у нас в раді . Як куля в лоб то куля в лоб ? не втік ? А ще гарний персонаж ( мій земляк) козак Гаврилюк , простий хлопець з народу , подивіться що з ним сталося ...
Стосовно дискусії... Ось наприлад, допомагаємо 68-й бр. Таке спостереження - і на фб там, не тільки я, і тут в мене темка є в "Допомога армії та добровольцям", і взагалі... весна, літо ще більш менш норм допомагали, щось там скидали, останнім часом - майже ні. Війна знов відкотилась кудись туди, далеко, а тут світла нема, те, се... Та й таке. А стосовно, що поженемо після перемоги - сумніваюсь...
Та ні не менше, фондів стало більше. Тепер вже і конкуренція з'явилася Де більше реклами і фото туди і скидають. З повагою
Шукаю своїм воїнам каталітичні грілки поки знайшов одну та китайськи шмурдяк, вчора порівнювали, шмурдяк програв там нема тої платінової сеточки.
Там только Китай но на заменненом катализаторе они работают только нужно обязательно стык суперклеем проклеить там щели с палец и бензином воняет и на саму обойму алюминиевой фольги наматать. С УВ
Доброго дня! У кожного свій варіант обігріву. Я використовую швейцарські черевики 1974 року. Вони шкіряні ,залиті резиною. Взагалі не промокають. Теплу устілку, дві пари теплих носків і все добре. Але якщо довгий час стояти, то в любому взутті буде холодно .
Це дуже широка тема для обговорення. І на форумі вже піднімалась, здається, не раз. Я колись на реконі примудрився два пальці приморозити а тут же зовсім інше...
Або як, десь перша година ночі, мороз тисне, ми двоє на варті, і з нами разводящій наш тусить. Щас, каже, принесу погріться. Приніс. Дивлюсь, щось темне в кружці, хз, ковтаю - а воно наче бурукльки смокчу. Братюнь, питаю, а што єто? - Вино. Просто нічого іншого в камрадів вже не лишилось... Погрілись...
Ото так завше.а зашаритися,піти а...доунтфай.померти в неті.втопити телефон.дай Біг Бандери! я ю є.а москалям..ну всі знають.п13 да.
То так.мої знайшли.і не вмикали.довга історрія .боялися))головне,я тут..а мій пароль та номер відновлью в любому к.с.відділенні.і. при спожентку препрашам пана тто є так2301.то я .не бот.ге чмо те..і Скота величаю.якщо ' сумніви...Дзвоніть 0984988158 З пов 2301
Вітаю шановне панство. Світло з,явилося. Пару днів не виходить з голови одна ідея , от хочу тут у Вас спитать , може хто робив. Є стара січкарня , хочу попробувать приспособить до мінітрактора як гілкоруб. Для не дуже товстих гілок . Ніхто такого не пробував робить?