ні де я не пропадав. туточки я. сиджу та працюю по трошки. а що є якісь звістки про те де батько скарби заховав? то може поїдемо відкопаємо. га? а ділити будемо по братські.
Вітаю! А не зарано ти приготувався? Я ось тільки пасочки у духовку поставила. Завжди у печі пекла а цей рік спробую у духовці,потім покажу,що вийшло. Твої такі апетитні
Нема вже жаб. Мабуть,скінчився брачний період,бо затихли,не співають. А скажи-но, будь ласочка, рецепт запікання сала,як ти робив.
САЛОм алєйкум дорогі краяни!!! Як ви тут без мене цілий день??? Презентую вам блокбастер "Черства людина повертається"!!! Оце сьогодні відкрив туристичний сезон - зводив групку туристів на полонину. Ось маленький фотозвіт. діставайте корвалол і ласкаво просю до перегляду
то дуже таємний рецепт. я особисто його від діда отримав, а дід від свого діда, а той був у приятелях з поваром славетного отамана григорьєва. і готував отаману теє сало яким він любив горілку заїдати. але тобі рецепта скажу. БЕЗКОШТОВНО. от такий я добрий та безкорисливий.
вітаю! от в мене питаннячко таке, верніш декілько. головне. чого ці туристи якісь дикі? а де циьцки? без циьцок не цікаво! а що ото на передостанніх світлинах за хатинка така, сиротинка мабуть жиє?
Чого дикі? Цицьки поховали бо з чоловіками і дітьми. А хатинка страшно бідного як церковна миша депутата ВР
А я думав шо хатина то того Черновецкого він уже не мер Києва тай по чу-чуть пербрався вон бачив там його джип стояв
а дикі вони того що якось дико сусіськи на вогнищі печуть. наче ніколи такого не робили. він би іще далі став. от халепа! то іншим разом бери без діточок та чоловіків. а депутата часом не з пр?
А тепер шановне паньство, презентую вас свій бренд - настоянка Цісарська "Єгерська на золотому корені". Дизайн єтикетки мій, на задній єтикетці я також кладу свою печатку. А ось власне і вона.,, ,
[quote="консерватор, а депутата часом не з пр?[/quote] А як ви здогадались???Ви мабуть не тільки великий вождь і учитель, а ще й екстросєнс
і як на смак? а міцність якая? і цей. чим цую настойку заїдати треба? салом чи іще щось можна? ну і зауваження одне! чого пляшка совреймона? треба старовинну! часів царювання франці-йосипа хоча-б а то і старішу.