Доброго здоров"я, панове! Сьогодні на дворі, на шість годин ранку +2. А мені наснились біля мене дівки А мені наснились молоді блондинки Дві такі вродливі, та такі грудасті Ой які красуні повні очі срасті Приспів: Ой ой ой - ой да мені сниться Ой ой ой - гарна молодиця Лап лап лап - а її не має Підманула, підвела буває Сталу цілу нічку я їм обіцявся. До самого ранку до них залицявся Дівки чарували грали і співали Довго пустували спати не давали Приспів. Знову мені сниться що я їх цілую Знову мені сниться що я їх милую А вони сміються та ще обнімають А вони сміються до мене моргають Приспів. Раптом я проснувся хтось сопе під боком Думав - що дівчата повернувся боком Коли - придивився обнімаю кума Лежу на перині в дома у Наума. Приспів.
у вас в обох попсуті градусники! терміново на повірку в укрметртестстандарт! на моєму в 6 ранку було +3C
Вітаю панове, +14С таки до праці. відправив холодовку в херсонську обл. трішки підремонтував і з 2-х зробив один Підпис написав, про форум напамятав. ну і з рибним днем
В честь рибного дня,согодні вперше зроблю консерву в автоклаві з скумбрії. думаю буде така Скумбрія бланшована в олії Але що таке бланшована я не розібрався,думаю до вечора розберусь.