З ранком панове, на вулиці +20 і соняшно, хмар га горизонті ніц не має, но то таке, кава смачна була. Вдалого всім дня.
Вітаю панове, +25С , сонячно і гарно, таки субота. Фортуна на нашому боці, а з 16 серпня гадаю вона стане ліпшою віримо в фортуну Перемоги, Ва-банк буде наш і все буде файно.
Вітаю! Давненько не заскакувала завдк нашому брату,який відібрав всіляку можливіть спілкування . Хай йому грець! Друзі,у мене таке питання і прохання у допомозі,якщо є на то можливість, може десь на форуі зустрічали чи хтось співпрацює- займаємося забезпеченям наших хлопчиків із ЗСУ в ТРО і на передовій,шукаю фонди,спонсорів і можливості. Буду вдячна кожному за підказку,допомогу.
А це шо то за самодєятєльность така? Батько де дівся? За клуню нема кому завести,то можна і правила порушувать?Ай,не харашо получаєцця))
В клуні іде інвентаризація за перше півріччя і підготовка до третьої декади все там добре входить, а от вихід через ярок і не для всіх . Тож такі справи. Кому треба все бачить і чує тож обережніше з висловами.
Шабат таки то я думаю чому пилка незаводилась та святим сучком по голові попало На завтра таки деревце залишив.
Вітаю панове, +25 с, таки спекотно, сьогодні вихідний і анафема на вас якщо сьогодні св. полінячку пильнете. вам буде .....
З ранком, +26 соняшно після обіду обіцяли дощик но парить добряче. Кава була смачна . Всіх причетних зі святом .
Доброго дня. Наниряв он всякого шмурдяку в карєрі під одною стіною багацько черепків і ота сапка якого вона періода?