Втомився трошкі нині бо три області проїхав тож завтра котиків накидаю в тему бо треба трошкі відпочити .. Доброї и тихої всім ночи.
Отето сьогодні склалось, що і я вдома, і котик захворів, захрип. Відвізь в ветклініку. Там, в черзі він і на лабрадора нашипів, якій лізь його просто понюхати\познайомитись, але цікаве інше. Це вдома він може накричати на мене, там, лапкою замахнутись... А там, в кліниці, - як шовковий. Тільки величезними очима дивився на мене і намагався залізти на мене як на найрідніше створіння у всьому тому кошмарі, що з його погляду з ним робили)
Добрый вечер всем,у меня возникло ощущение что из за войны опять живность развелась,пока утром отвезу жену на работу в соседнее село еду как в мире животных,то черепах объезжаю,то зайцы кругом скачут и еще под колеса лезут. Совсем ушастые страх потеряли.
раніш спорядження , ружо , набої ліцензію купи,чекай сезону а зараз все видають + безмежний відстріл.
Белок тоже у нас развелось,раньше появились в райцентре в парке а теперь и у нас в лесу,весной одна тоже дорогу перебегала.У меня кстати не одна собака и кошка на трассе погибла и не одна тварь за рулем даже и не притормаживала.