Трудові будні тилу на замовлення нашим захисникам на передньому краї , холодильничок Днепр , раритет 1978 року а ще в дії це вже 4-й які проходитиме службу в ЗСУ а скільки їх з 2014-го було відправлено, більшість до сих пір проходять службу краще український холод в холодильнику - чим руzький холод літом в Україні.
Сьогодні вперше навмисно підрізав камаз.. за те що недавав завершити обгін а було бажання стати і щось йому розбити.
З ранком панове , було +18 і місцями похмуро. Кава була смачна, але в дорогу треба було збиратися, да з першим днем крайнього місяця літа . За пару тижнів почнеться збір врожаю лаванди . Вдалого всім дня.
Вфітаю панове, +30С таки жарко, ще одна прихожанка прийняла сан в приході , прям паломнічество почалось , і відкіль всі узнали що всі кошти приходу в біткоїнах тепер ?
В мене ровери безхозні скрізь стоять нарахував з десяток чи красти перестали чи вже в усіх є. Ось майже поруч зі мною.
не тільки важко працювати...ще й купатись нізя...Ілля закінчив купальний сезон... ПС: а в бані з прихожанками теж купатись нізя?
тож не в бані...я про баньку питав...в банькі з прихожанками якщо не обережно хіба інші спірози можна підхопити
Доброго всім, нині тяжко працюю часу не вистача кнопати, була поруч злива і досі похмуро. Вдалого всім котодня.
Вітаюсь, товариство. Отето, мене мало що може здиваувати, але камраду вдалось Скинув сьогодні, знаючи мене дуже здавна і знаючи, що я ну так, дещо слухав... Як виявилось, якась українська співачка Сулима (хтось чув про неї? я - ні) весною випустила цілий цикл сінглів, де переспівала Тимура Муцураева. Чесно, я дуже здивувався) Ну, як на мене, оригінал незрівнянно ліпше