З недільним ранком всіх, місцями соняшно і обіцяють дощик після обіду, а покі +19 кавп і справ недільних. Вдалого всім і тихого дня.
*Вітаємо, друзі!* Сьогодні, 24 липня, в церковному календарі – *День пам'яті святої рівноапостольної княгині Ольги.* Вона стала першою в Київській Русі правителькою. Народилася княгиня у 890 році, а престол зайняла у 945-му, після смерті свого чоловіка князя Ігоря. Ольга мала твердий і рішучий характер, а тому правила доволі жорстко. Проте всі називали її мудрою правителькою. У 957 році у Константинополі княгиня Ольга охрестилася, отримавши ім'я при хрещенні Олена.
Привітавсь. Неділька всьо, сьогодні завершальний день недільного копу (вивозив мусор) на старій хаті часовщика, запчастинок з часів на 2 кг латуні, кіло п'ятсот мідяшки,та люмінію п'ять. Здав наприкупив хребтів на оселедці.
Динозаври то добре звісно а шо на рахунок шампурів в темі про шашлик режіків не шкода можу поміняти на файні шампури з нержавійкі або решітку орків ще багато придесть смажити, а от шампури в магазині всі магнитяться бо медеінчіна однарозова.
Це було смішно, в березні місяці було таке. З Парафіївки повідомляють, колона каців виїхала в бік Ніжина. Через кілька годин вернулась, постояла, поїхала. В Ічні. Доїхала до Прилук, тут їй ввалили люлей, вона розвернулась і упетляла. Вернулась в Ічню, потім вже в Парафіївці. Переночувала, зранку знову виїхала в бік Ніжина. Так каталась, доки її не знайшла наша авіація. Імовірно, що це була одна і таж колона. Вого генштабівські мапи 83 року випуску погано діють в 2022, всі табличкі зняті, мирне населення квітами не зустрічає...
Я тогда тоже на форуме рассказывал как БТГ поехало на Полтаву думая что едут на Киев,потом начали спрашивать дорогу,развернулись но их догнали и накрыли.