Трудові будні тилу по замовленню військового капелана, пралка самоналивайка для хлопців з ЗСУ , завтра тест драйв і на "довольствіє" в бригаду . це вже 12 пралка як перескочить щоб 13-ї небуло. ми прихожан суєвірні.
Відсилайте як 12+ або 14- . І да прихажани в приході на обліку як стоять, особливо 12+. Пральна машинка іменна після перемоги з аукціона піде за чималі гроші .
Досвітяться хабаром, що СБУшники в гості прийдуть. Я б не хотів таке викопати, нафіга мені геморой...
а я про це і неподумав, оце куш зірву, так терміново нннада хлопцям сказать щоб з возвратом, дарчими підписами і фото доказами з мене % за підказку
В РІА була 13-а армія, але два місяці в 1915-му, потім спохватились і розформували. Після 13-ї, 14-ї не було, були Особая армія, Кавказская армія... Назвіть - Особа пралка чи щось таке
Обєднання фронтовиків-свободівців називається "Легіон Свобода". Імовірно, це щось їх. Є старі камради звідти, якщо треба то спитаюсь
Ви не знаєте його високобуржуйство Кансєрвіча відсотковича і повелителя лямп??? Як все погано Дохтуря в студію, нєзамєдлітєльно