А таки любили ми з камрадом цю фільму під чарку передивитись Зараз в Німеччині на реабілітації... Ех... Йобані кацапи...
Це добре якщо в іде бо сам втомився і є бажання чарку закинути але на праці досі . Доброї і тихої всім ночи.
Дякую друже ! Все добре . Влаштувавсь на роботу , вахтовий грахвік , шо правда за півроку ще не мінявся ) Фірма солідна , ландшафтний дізайн , на прфесійному рівні + натуральні добрива поставлені на поток . Є ще філіал металобрухту , але його залишають місцевим з сіндромом Термінатора . )) Отакоєот ) Миру та здоровья всім !
Та ж трофеї то так. То був скоріше стьоб Там, касон, підсумки, плити витягти... Це так. Берци - так вони в них гавно... Але ото що труси, термуху продають... Одним словом, щоб купляти, я і копійки б не дав.
просто неправильний маркетинговий підхід до справи Продам автомобіль Камаз - з тєлом 100% орка частина коштів піде на придбання срорядження для ЗСУ.
Олеся Ніколаєва 31 хв · Доброго дня. Звертаюся за допомогою особисто для себе, точніше для хлопців ЗСУ (мого папи). Хлопцям дуже сильно потрібні інструменти, генератор, бензопила. Якщо можете допомогти 5168745603715746 буду дуже вдячна
Від пана Дітріха великий шалом всьому панству! Он які штуки робить за бугром, тобіш на конкурента стає схожий
Трошкі новин в тему. Поставив скобки шоб не перекладати текст . (19 июля 1814 года в городке Хартфорд в семье владельца текстильной фабрики Кристофера Кольта родился тот самый Сэмюэль Кольт. Первым серийным револьвером Кольта стал Colt Paterson — по месту нахождения завода. Оружие поставлялось с запасным барабаном, который можно быстро установить на револьвер взамен опустошенного. Помимо револьверов, компания Кольта производила барабанные винтовки и ружья, но это не спасло ее от первого банкротства в 1842 году. Возобновить деятельность предприятию помогла война с Мексикой 1846-1848 гг. Кольт предложил американскому правительству новый револьвер Colt Walker. Одним из условий заказа была взаимозаменяемость деталей от разных револьверов, что было выполнено. Дела пошли в гору. В 1855 г. производство перенесли в Коннектикут, где заводы Кольта дымят до сих пор. Первый филиал был открыт в Великобритании. В 1861 году в США началась Гражданская война. Оружие Кольта использовалось и Севером, и Югом. Сам Кольт до конца войны не дожил: скоропостижно скончался в 1862 году.)
Дето в 80-х розвалювали в Прилуках старий погріб. Вхідний, ще дореволюційний. І знайшли схрон - Кольт (я так думаю, М1911) і Наган, і ще щось по документам. Де кольт дівся, не знаю, а наган бачив, тримав навіть в руках. Царський, 15 чи 16 року випуску, погано було видно. Докі аналогічно не знаю де ділись, кажуть, там був якийсь зошит і кілька якихось свідетельств.