Вітаю панове, +23С таки вівторок і вже дома, виписали , 20 днів тепер барбітуру пить багато гострого , солоного , пива, алкоголю і т.д , дієта короч .Вже сплигнув з крепкого чаю оце гадаю чи раків варених зя ? з вівторком вас
Вітаю панове, +15С і таки на дощ . сцук у мене 2 тіла з мозгами рука ліва потерпає трохи прорвемся. ти не ти коли дивишся як ЗСУ валиить по оркам
З рибним днем, хмарно з проясненням без опадів і +16. Кава смачна роботи вище даху . Вдалого всім дня.
Доброго всім здоров'я, місцями хмарно і було +16 з ранку, кава була теж смачна. Знайомі знайшли і притягли раритетний, табло горить але звука не має що не робили . Цікава поруч наклейка.
Гавно! Даже не мучайтесь! Их в магазинах как уцененку продавали. А рабочие они никогда не были. Брак с завода шел.А починить их невозможно! Я лет 5 пробовал и так и не сделал,терпения не хватило.
Китайцы придумали цифровые платы с пультом, можно его переделать. Будет и фм и блютуз и флешки читать. С УВ
Ну, не скажіть. Полагодили мені таку бандуру, клавіші загублені повтикали, аутентичні і ще навіть додатково втулили туди FM діапазон. Лєпота! Тепер в гаражі музика грає, а Ви кажете.