В нас все село без газу, типу ремонт https://18000.com.ua/strichka-novin/u-seli-poblizu-cherkas-ne-bude-gazu/
З ранком понеділка, похмуро +16 наче вже вересень по погоді, кава і на важку працю, точніше вже на праці і піду ще зроблю. Фото ранкової. Вдалого всім дня.
То я на роботі, підбираю. Було їх( обрізків) гора, а в цьому році, з сусідніх сіл приїзджають набирають. Собі не встигаю набирати. Конкуренти куєві
Тут не вистачає Рональда Лі Ермі, справжнього комендор-сержанта КМП США. Так віртуозно... Кажуть, він в "Суцільнометалевий оболонці" мав грати епізодичну роль, але коли його попробували на сержанта Гартмана і він за пів години суцільного виносу мозку ні разу не повторився і не задихнувся, його відразу затвердили))) Але спершу Гартмана мав грати отетот кулеметник
Дощик льє як з відра, трохи металу здав по три та до роботи став, але вже руки трясуться тож трохи спочину бо в больничку до пана Б не охота, був прошлому році поверхом вище тож не сподобалось.
Та вже й дирехтур зкоса на мене поглядує, що я в смітнику дрова беру, таке відчуття ніби я їх в нього краду.
В нас ледь крапає, а води в криниці вже немає на полив, незабаром сам без чаю й супу залишусь, а пАмідорки підживлю)))
за вивіз сміття кумпанія платить пєньонзи...зменшуючи кількість сміття ви зменшуєте затрати кумпанії...тобто ви маєте повне право вимагати компенсації за утилізацію сміття - нехай доплачують вам за вивезені дрова
Доброго ранку шановному панству!Шось давненько не заходив на перекур...Вітаю всіх Петрів і Павлів,та і взагалі всіх зі Святом!