В господарстві все стане у нагоді В Чернігівській області картоплю продають саме так. Украина News. Половину можна на мангал . Нашу націю не переможуть .
Вітання шановному панстві!Ми із України! Історія,-живе в кацапів мій дядько рідний, Тарас, на місті Тобоьскому,-і от така хуйня,-Я вітаюсь ,, Слава Україні,, а він відповідав ,,Навіки слава,,. Кажу щов нас зараз відповідь ,,Героям слава,, -Я неможу давать відпові до ь Бандера... Пішов нахуй дяько за руцкім флагманю... От хлопці і такі родичі є... Слава Україні!!
У всiх(майже) ,у кого родичi за поребриком,така сама обставина....знаю багато батькiв, братiв,небiжiв...як вiдповiли так само,як Ви///Зомби,Сэр.
І почну- Получив повістку. В середу прибув з речами, виїхали. Дорога ну нахєр була далека. Ночували в автобусі бо в частину не пустили. В четвер в казармі мене послали до домки до жінки під цицьочку. Причини описувати не буду. Не в настрої. І щось мені так гидко- не знаю чи радіти чи плакати. Ну я ж не каліка щоб не брати. Да є проблєми по здоровю. Но вони у всіх є. По розговорах є люди що 5 раз вертали а на 6-й забирали. Біля частини везли 200го нашого. Людей вишла ХМАРА всі на коліна стали. І од того всього таке гівно в середині. То не обяснити- хто на собі пройшов той пойме.
Не ви один, тільки з варіаціями, добровільно в воєнкомат, їхали достобіса далеко, навіть в частину не пустили, на третій день нах хауз без всяких пояснень. Пана Бека з народженням! Всього самого, миру та везіння у всьому!
Ну вы хоть на автобусе успели покататься !))) А кто-то научился блокпосты строить, после лесных прогулок. С УВ
Шалом вам правовірні, такі да чтоби нєт Ще одна пралка їде в зону бойових дій, приємно коли ВСУ привітали з Днюхою, ето вам нє ето ну і традиційний напис на пралкі...їбаш кацапа де попало бо він прийшов по наше Сало !...