Дик тре вже форму повертать тож гефшет не відбувся. Пан Саня спить спокійно. А тут всповнив що є запас цинку ось на одній спробував гонорова вишла ляля.. зараз доплавлю. Сиджу плавлю та сортирую спадок СССР
та сів він просто ... коли був новий, чипляв 12 кг крайній раз було 7 кг на поясі а новорічне сало я вже майже скинув !
ще до війни купляв куртку одразу вдягнув, штани через пару років нажаль, сучасний неопрен тримається пару сезонів, не те що при януковощє _)
Вдала вирізка.. Адже...там є ще.слєпой ПЮ.як ага феміда.і кулємньот калібру 82.па якихось там мімським до мовляхам
Доброго всім, було з ранку +2 вже навіть сонечко вийшло з хмар. Кава смачна і рибний день наче . Печенька залишкі смачні були. Вдалого всім.
Доброго дня. Три рази стояв в черзі до державного нотаріуса. Воно по три душі до обіда приймає. Питаю документи які треба я вам заяву рекомендованим листон надішлю.. каже ти шо самий вумний я її неприйму. Стій за місяць попадеш.. прийом для того і є щоб спитать які документи треба а потім ще через місяць прийме..
Бо не по технології..я он саму більшу яму їхнім асвальтом що викинули на узбіччя залатав. То в фб скілько грязі полилось хай би стояла.
Я бачив,часто бачу,через день буває.хоч в нас пять км по вулиц стратегічного значення зробили-недобили Доброго дня шановному панству!Безсонні ночі під час приморозків закінчились на праці,міндобриво все пішло в землю,... грязько,+9С