я знаю правду і вже пора вам всім сказати - інопланетяни чекають на атаку щоб показати свою силу та надновітню зброю , все ними організовано так аби людство подумало що то просто війна ... третя і остання ..... Отже карасін і спічьки вже не допоможуть - я палю та вмикаю все що можна аж лічильник гуде ,випиваю всі запасені дорогі елітні алкоголі та почав палити сигари ще в 1992 році привезені з Варшави , болять нирки та печінка , але я знаю що вони мені вже не знадобляться .... Щоб ніхто не подумав що я жартую чи накуривсь залежаних кубинських сигар - кажу що мені чесно та щиро жаль дітей , котрі не встигли пожити ..................
Доброго рибного всім . Каву не хочу тож була обліпіха з бубликом на вулиці морозець -3 трошкі гуляю губатий і сонячно місцями. Гарного і вдалого всім дня.
Трошкі просвітницької роботи з ранку . В цей день 20.1.2010 - «за незламність духу у відстоюванні національної ідеї», президент України Віктор Ющенко присвоїв Степану Бандері звання - Герой України.
До речі, всіх зі святами пройдешніми наче пережили лишилося за китайським і в лютому пару свят, а там і весна .
Вітаю панове, -5С сонячно та гарно, йти працювать, ашо працювать ? зроблю буржуйку ще в бункер в надувом.
В протигазі не впізнав Вас одразу цукру малувато буде чи компенсуєте медом . Слабенький запас, на довго не вистачить і кулимета невидно . А так да до весни одному може вистачити, а там кульбабки підуть і молоді пагони кропиви .
Добавлю теж цікавого мало хто пам'ятає це мав на увазі. 20 января 1990 года произошла страшная и малоизвестная в наших краях операция уже загибающегося СССР. Которая осталась в истории под условным названием "Черный январь". В ночь с 19 на 20 января по приказу президента СССР Михаила Горбачева советская армия из суши и с моря напала в Баку на безоружных оппозиционеров. Погибли более 150 человек и были ранены сто человек. Горбачеву удалось сохранить имидж улыбающегося миролюбивого простачка, подарившему миру освобождение от Союза, но дед был не так прост, как принято считать. И если и менее кровавый по сравнению с другими московскими лидерами разных лет, то не намного.
Рибний день майже скінчився навіть сніг пару раз падав, но то таке, на вулиці майже -2 тож буде завтра цицькопад . Гарного всім вечора .