Фу-у,яка безкультурна людина,матюкається картинками в прилічному обществі,тьху сім разів на Пранікоффа
поздно батєнькасъ , вже купивс і той ви фсьо фрєте , он камрад пише що Сімплекс динарій аж 30 см бачить Ви ж знаєте я не фанат домашніх тестів.Сьогодні на коп
Доброго недільного всім, кава смачна була, на вулиці похмуро і 0. Буду чимось корисним займатися гарного і вдалого всім дня.
Вітаю панове, +3С , таки припхався з копу. Вигулюва Сімплекса, нічо собі так мд, зустрфів в лвсі ще камрада з Сімплексом, жаль несфоткав. Нормальний мд , ходить можна. Недружить з Деусом, Арт про наводки є а так все в нормі, на відміну від Гауса Вді в нормі - фольга сигарет 18-20, монетка37/52-55, алюм. проволка 42, алюмінь ложка 95, срібло тед там.Заряду акума хвата з 10-16.00 одна поділка впала і то нзвук/вібро ходив.
ненаю. я 50 у.є проспорив не до грибів. Хтож знав що Арт про 15 кГц, я то гадав що 19, лоханувсь таки. може сплигну якось, типу що коняком споїли а потім питали.
Угу,50 баксів при курсі 35 це сурйозно,бийте на те що куньяк був з клофеліном,Мальвіна паскуда підлила
давіча з атб так там нема ромашки рошенівської тільки авк. і конфєт половини нема , тіко шоколадки і батончики оце да.