Двух контурний вмовили поміняти давно ще там і на дровах працював і на газу тікі АПОК знімати треба було труби теж порізали перші пару років було нічого, а потім почалися качелі-каруселі з ціно на газ зручно, але дорогувато трошкі . Тож таке. Каміна мрію, або нормальну грубу змурувати з часом, но покі зроблю гадаю полити буде вже нічим і так все пустили під будівництво хмарочосів лісу поруч не лишилося зовсім і поля всі в парканах .
Якщо палити нічім, то купіть пиролізного котла чи самі зваріть. Щоб покришками топити, такого богацтва ще на два покоління хватить палити..
то я його верх ногами поставив - то так і горять. відкрию вам велику таємницю. нема піролізних котлів, то все менеджментова примара ібо ...Характерні реакції при піролізі — розщеплення вуглець-вуглецевих зв'язків. Розщеплення складних органічних сполук відбувається при високій температурі під час відсутності кисню або киснево-дефіцитній атмосфері, щоб уникнути окиснення і горіння (операції не виробляють полум'я). Піролізу передує дегідрогенізація — зневоднення органічної сировини. Коли тепло використовується в описаних вище умовах для розриву складних органічних ланцюгів молекули і це відбувається у воді, то це називають «тепловою деполімеризацією», а не піролізом.Піроліз — утворення нових сполук під дією тепла. Піроліз не слід плутати з «згорянням» (або спалюванням) — процеси окиснення-відновлення досягнуті в присутності кисню; та «газифікацією», яка являє собою процес, який перетворює вуглецеві матеріали або органічні в синтез-газ, що складаються в основному з окису вуглецю (CO) і водню (H2)..... я мирянину доказував що в нього котел нижнього горіння а ніякий не піролізний. недоказав. піролізний і все . я каже за нього 70 тисч відав -знач піролізний
Доброго всім бачу всі зайняті сам теж весь день в роботі . Ранкова кава була смачна, часу не вистачає на все . Гарного вечора всім.
Вы никогда это не делали,и теперь с шашкой на голо и набыченными глазами будете бороться за пиролиз. Ну как же против него слово сказали. А мы делали такое на работе,благо пром зона и можно делать ,что хочешь,в разумных пределах. Вечером наработе у нас дровяная печь,и когда стемнело мы по приколу протопили ее автомобильной покрышкой. Все не так просто. Покрышка в печь не влазит. Разрезать пополам сложно. Вот так мы разрезали ее обычным ножом. Сначала по красному пунктиру отрезали боковины с двух сторон,там находится стальной корд. Боковина после этого становится эластичной и спокойно залазит в топку. потом шина спокойно режется по голубому пунктиру на две части. протопили вечером,потому что не было дров. А на утро вся територия в радиусе 15 метров была черная. Мы же вечером не видели,так как было темно. А утром увидели. Куски сажи были длинной 20 мм. Мы это называли "Резиновые дрова" Топили так с периодичностью 1 раз в 3 недели. И благодаря тому ,что мы на отшибе и никтоне видит наши подвиги,это прокатывало. А если вы протопите покрышкой в селе,то я вам написал как обрадуются соседи. И не надо мне 100500 утубов доказывать как это классно.
Повторюсь пиролізний котел і дровяая печь це різні речі. Просто палити покришки треба ще додуматись. До установки геотермального отоплення розбавляв покришками, а частіш якоюсь другою гумою дрова попередньо вже в розігрітий на дрова пиролізний коте тоді він працює оптимально з великим кпд, якщо палити саму гуму то це грозить взривом газу і добре якщо вирве саму дверку певої камери... таке було в пожилої пари які накидали лушпиння грецького горіха.. нічого приварили працює.
як ви гадаєте чому в майбутньому ніхто нездивувавсь авоські Колі Гкрасимова отакоєот - В Україні від п’ятниці заборонять одноразові пластикові пакетиЗ 10 грудня вступає в дію закон, який забороняє використання одноразових пластикових пакетів.Якщо з 10 грудня 2021 року Держпродспоживслужба зафіксує в закладах торгівлі безоплатне розповсюдження пластикових пакетів, то штраф становитиме від 1,7 тис грн до 3,4 тис грн, а при повторному порушенні – до 8,5 тис грн.Щоб продать що небуть непотрібне- потрібно піднять ціну !
так закон забороняє не використання а "безоплатне використання"? Бо то таки зовсім різні речі. Якщо так то це новий податок "на пакетики"
Я лічно для вас лічно відео зніму, щоб вам дойшла різниця між ( топить печку в гараже) і пиролізним котлом.