Доброго ранку шановному панству!У сім годин було -10С,на вечір дощі-сніги сінопік каже...-ворони літають крякають на негоду
Доброго рибного ранку, соняшно і -6 було на подвір'ї, кава смачна і на працю добираюся. Гарного і вдалого всім.
Агі. - От ви ж тиждень тому вже лежали в нас з отруєнням. Тоді ви грибів поїли. Тепер що? - Я їх доїла...
Вітаюсь, товариство. Шото таке сипле на вулиці, дощ не дощ, сніг не сніг - непоянтне) А між тим, потрапити туди, мені б вистачило хв. 10 )))
Нашо Вам десять хвилин, от булоб чим потрапити в ті часи хоч на пару хвилин знаю команду яка впораласьби швидше і клуня була би повна і решта плюшок булоби в нас але є але... Хід подій можливо був би іншим . Но Україна залишиласяб понад усе .
За Україну підтримую І на фото УСС, доречі. А от за отеті зондеркоманди мені цікаво. Ладно, прорватись на пару хвилин на 100+років, взяти оберемок мосінок царських, але! Чи та матерія передається? Чи мо в сучасність притягнеш купку какаліків, якими і так наш форум завалений. А, якщо там ще сліди оригінальної фарби, то це взагалі рарітет)))
тю на вас ! нашо так складно ??? прориваєтесь в Бахмут , там ще трошки на південний схід і те саме ...
Та ж там наче все повивозили. Принаймні, фотки мосінок 1905 і не тільки року народження бачив від камрада, який був зайнятий в евакуації.
Хід історії переписати можна і стати сверх державою але як і на шо то вплине в майбутьному не відомо тож маємо що маємо .
Боюсь, якби ми справді потрапили в, наприклад, 1919, нас би там розстріляли, як не одні, так другі або треті. Як не вивчай, не кохайся в періоді, а % 90 просто банального, повсякденного чогось не знатимемо І не вплинемо ні на що.
А НАТО всім в хату! слава Йсу давній вас мав прикордонник.бувім темником та мовчавім.командіровка .ква.скіт добрі.жир наберраї.....езоп мій 2301.Львівські Комради за
А завтра......цицьки по регламенту. Бо ква сьодні що? Мав бути рибний день. Ото панам наганяй ква))))).Будуть скарги то мій0984988158.vovc 2301
Не вийде не має Бога крім Бога , тільки пророки його..аби то нам брати би світ зруйнувати могли.ото б я ....... Накумандувпв.
До шановних камрадів.вхід,та дзвінки можуть бути блоковані.тимчпсово.обовяз ково передзвоню.вибачте за незручності.
Наворотили б. Дуже цікаво читати докі 21-22, людям нічого робити було в таборах... Адміністративний підхорунжий С. в жовтні 20-го просрав те і те. Комдів полковник П. Нічо я не просрав, там все неоднозначно. А полковник П. сам не красавчік, вся дивізія знає, що він робив в 19-му, і може підтвердити, а хорунжий Т. може підтвердити, що полковник, тоді штабс-капітан російської служби казав в 1917. Адм. підхорунжий С. Козак стрілецької сотні ввіреного мені куріня Г. зник невідомо куди, імовірно, переховується в місті щоб перебігти до Окр. кін. див. де служать родичі. Козак Г. завжди намагався уникнути служби. Прошу вжити заходів аби цей козак був заарештований і передан в моє розпорядження. Сотник А. - комдиву Г. І так далі...Недаром в ДА УНР було прислівя: вискочив, як українець з контррозвідки. Скільки б кожен з нас протримався в таких умовах?