блін , а в мене бігус на закуску , давно вже не їв , смакота ... а у Вас шо гамазінів нема ? КУПИЛИ БИ ЯКУСЬ ГАНСЕРВУ ...
в мене є один знайомий сварстшчік , котрий майже місяць варив з моєю маскою та моїм інвертором і коли я попросив забрати бо треба було поварити вдома кутничок на крильці - той сказав шо нахер така маска в котрій стікло прозрачне ... Я спочатку не зрозумів , але коли почав клацати перемикачем - сусід ачпуїв бо не знав про таку функцію . Я запитав як же він варив собі рамку під циркулярку в масці коли не працювало затемнення - каже шо як прицілювався й запалював дугу то після просто заплющував очі й варив на слух ...
Сенс рідний відходив десь 8 років. Сен замінений 7 чи 8 років...Зараз добиваю на Лачетті Лачетті рідний 2011р в цьому році занедужав....водичка потихеньку випарувалась..на фото маркером рівень електроліту: якщо у вас так часто дохнуть акуми - тра дивитись генератора...щось з зарядкою не гаразд...перезаряд/недозаряд...
перше правило по акумам і регуляторам генераторів до них: - прості свинцеві Sb акуми...регулятор на 14в - акум Са або Sb/Са ...регулятор на 14 або 14.4в..в залежності від того як катаєте...короткі поїздки - 14.4в довгі - можна і 14в - акум Са/Са онлі 14.4в...
Доброго вечора . В мене в середньому акум на 5-ть років вистачає . Потім міняю на новий . На вулиці -3 покіщо і обіцять з ранку дощь . Гарного і вдалого вечора, завтра на працю з ранку треба, буду вечеряти і відпочивати.