Доброго здоров"я, панове! Знаєте. В житті всяке буває: Пішли на природу смажити шашлики. Кум тихенько пукнув біля вогнища. Спалив джинси, шашлик і п"ять гектарів лісу довкола.
вірю, істина правда тільки не 5 а 3 гектару лісу , і щоб естетично виглядало то все обгорівше під корінь спиляли
Трошкі з історії в тему. ▪️ 30 жовтня 1922 рік - після "походу фашистів на Рим" італійський король Еммануїл III призначив лідера фашистської партії Беніто Муссоліні главою уряду.
Добраніч. А що Вас бентежить? Цей кверкус робур вже досяг віку товарної зрілості, і далі з віком його деревина буде втрачати свої технічні якості для ділової переробки...
Доброго всім ранку, такі вкрали годину но то таке трошкі ще поспав бо в 7-й було соняшно +3. Зараз теж сонечко світить кава смачна була, смаколики після обіду будуть. Гарного і вдалого дня всім.
Всіх водіїв зі святом і тут привітаю, бо в поздоровленнях вже привітав, особливо тім хто водить техніку .
До речі в моєму місті вже перевіряють ходять кажуть вчора багатенько навиписували протоколів сам правда не бачив, міліція їздить по місту тихенько пару машин бачив, може тверезих водіїв шукають хз. Соняшно на вулиці і добре.
Вечеріє вже . Трошкі з історії . ▪️ 31 жовтня 1941 рік - завершено національний меморіал США на горі Рашмор, що представляє висічені в гірському граніті голови чотирьох президентів США - Джорджа Вашингтона, Томаса Джефферсона, Авраама Лінкольна і Теодора Рузвельта.
Доброго всім, понеділок веселий часу не вистачає роботи багато кава була смачна, соняшно і 0 було з ранку. Гарного і вдалого всім дня.
Вітаю панове, таки понеділлок трохи попрацював, понастягував пралок та буду перероблювати під самоналивну систему , тоісь з бачком. звронить знайомий, каже як ти про те про се погомоніли, каже а я оце лежу , температура, нюх потіряв, мокрий весь ходжу а в голові наче кисіль, і вакцинувавсь 2 рази , вакцина недіє, яка ж це впи...у легка форма? отакоєот.
Доброго всім вечора втомився трошкі завтра буде час напоказую котиків . Буду вечеряти і баїнькі. Гарного вечора.