я ось давіча чешуйок і копійок новоробів позакопував, вже 4 карти продав занедорого тих місцин бізнес.
Доброго, синя ізалента в комплекті була як рем набор . Доброго вечора, хто в курсі буду мабуть відпочивати готуватися, трошкі напражний день був . Тож ще почитаю но гадаю не довго . Гарного вечора всім.
Здав перфоратор в те гімпроМ бо сверла стало прокручувать,та сволота 400 сотні взяли нарозказували що патрон поміняють. Натомість вкинули шаріки тай на тому, які випали на другий день.
Наче живий на вулиці соняшно -1 майже 0 бо приціл ледь навів до тями,кава була насе з присмаком так саме як і печенькі. Гарного і вдалого котодня всім.
Вітаюсь, товариство. Я требовал і угрожал, моліл і уніжался ))) сьогодні. Та якась пелена найшла, переплутав адреси посилок. Сьогодні один кліент пише - че ето? І фотку присилає, пише, не поняв шутку юмора. І тут я розумію, що наплутав. Так, кажу, ошибка вишла, зараз. Але і інший забрав вчора і мовчить шото. Думаю, зараз буде цирк і почав того визвонювати. Одним словом, розрулив - той забрав але не дивився (мо' й правда), пероешле тому а той тому, за мій рахунок все. А погодка гарна, - вночі був, зараз сонечко)
отут Ви не праві , хто перший тєлєгами навіз в комору той і пацан , на пару років вистачить , як шо не приріжуть , а коли війна то хто буде завод відкривати ?
Потрібно запасатись насінням тютюну,цукрових буряків,з свічками простіше,прикопати кілька сотень кг воску та парафіну,хоча є технологія як парафін виділяти з мазуту.
Вітаю панове, +5 С , таки йти напрацювать. вели в приході нові правила, жінки на проповідь повині тільки в платочкаГ приходить.