Та ж я пиво взагалі не дуже люблю, але таки спробую А клон, воно Ріхтер введе санкції, а потім дето на реконі розведе руками - вибач
До речі покі не спиться коштував оригінал на заводі свого часу, присмак зовсім інший . Те шо роблять у нас зовсім інша річ, а привозять дуже мало . Тож таке.
то буде повний пиндець пралкі, манжету нннада мінять. Нада мабуть паяльника купити 40 ватного ато кнопочки 300 Вт. якось незручно паять.
Доброго всім ранку, небо хмарами затягло і покі +2. Кава смачна було такого зефірчіка більше не має . Всім гарного дня.
Трошкі просвітницької роботи в тему . ▪️ 20 жовтня 1968 рік - в Мехіко на Олімпійських іграх перемогу в стрибках у висоту здобув Річард Фосбері, котрий продемонстрував новий спосіб подолання висоти спиною до планки.
Вітаю панове, +12С сонячно, вітряно і сьогодні зранку я взнав що сьогодні четвер! я то ще в вівторку . а замовлення магазину на рекламу насьогодні нннада ! ось по шуріку зробив.
Доброго рибного всім, кава смачна зефіру більше не має на вулиці +12 місцями соняшно. Гарного і вдалого всім дня .
В мене вже перший раз відіграло треба ще раз заправляти в темі ,,Про виноград,, писав мої домашні питали нашо тобі стікі вина, в травні лишилося трошкі зовсім зараз зробив в двічи більше, мовчать і чикають .