Доброго вечора всім, день важкий трошкі і напряжний трошкі не все встиг шо хотів . Гарного вечора всім .
Привітався ,ше шось колотить троха , таке враження шо ці болячки культивують аби свої пілюльки та їнєкції ліпше продавати , як кажуть нічьо лічного ... бізнес ...
Доброго всім котодня, на дворі соняшно і +1 було з ранку. Кава смачна з солоденькими горішками була . Гарного і вдалого дня всім хто в темі . Пішов працювати далі.
Дякую трошкі дорого за такі гроші . І то для чаю, а мені кава до вподоби і пиво і решта міцьного но то інша тема. Дякую за посилання .
та я ніколи не вимагаю гроші, якщо просто по дорозі підвожу, це якщо вже попросять кудись в іпєня завезти тоді да. Буває тихенько лишають на сидінні якусь 10-ку чи 20-ку, буває ні, мені якось пофіг.
Трошкі просвітницької роботи в тему . ▪️ 19 жовтня 1918 рік - на з'їзді у Львові була створена Українська Національна Рада, політичний представницький орган українського народу в Австро-Угорській імперії.
Вітаюсь, товариство. Вирвавсь сьогодні на пару годин на розвідку, з камрадом - він не копарь, просто подихати повітрям і потриндіти ото за те за се. Одним словом, провітритись. В ітозі ледь ногу не зламав - ямка незагорнута, листя присипало і не видно. Це ж, каже, п..ць! Та, відповідаю, це признак культури. Після того він, хоч я і зариваю, топтався поряд і кожного разу нагадував ямку засипати)
Та тут людина виїхала в джинсах і білих кросівках і питала мене навіщо рукавички і наколінники, абсолютно не розумів, куди потрапив, то мені лопату було якось незручно вручати.
Привітавсь. Пане Бек дякую за перепайку кніпочки, машинка працює!. Зараз ще спробую заклеїть ту дирдочку..
Наступним разом беріть ось кого Мало незабув,якщо буде підніматись вище основи землі на півтора метра,то в'язати за ліву ногу шворкою діаметром 8 мм,подвійним морським вузлом
З циркулярного диска 125 мм зробіть бура,та кілька насадок- подовжувачів до нього,потім будете здавати в аренду,25 % моїх,за рацуху,приходу Буратосів 0,25%
Агі, я ще перед копом, вже зібрався, замок на бритівській флісці розійшовся, я заїжджав на базар, міняв "собачку", як майстер сказав, нема нічого вічного. То боюсь, якщо послідую вашій пораді, то жінка влаштує так, що вже реаніматологи скажуть мені, що нічого вічного не буває. Був череп, і поламався несподівано