Стосовно келихів, то осьо найліпший, хенд мейд з гільзи 76,2 мм. Я хоч і примружився від задоволення, але в келиху чай
Потрохи вже штрафують,палять менше,але потрібно щоб людина не те що боялась штрафу,а розуміла сама,потрібно показувати по зомбоящику що робити з бур'янами та листям.
Але ж то мало розуміють. Як приклад, мій дід не палив, все скільки пам'ятаю, все компосту яму влаштовував.
До мене на екскурсію ходили дивитись,зараз вже в багатьох є яма,стіни обставлені чи шифером,чи бетонними плитами,і туди скидають,листя, бур'яни,випотрошені гарбузи.
в мене баба і батьки теж...і я таскаю все на купу...все що прополюється, скошується, недоїдається йде на компостну купу...насипаємо десь по пояс чуть більше і просуваємось вперед...через декілька років з початку виймаємо шикарний грунт...потім знову вертаємось на початок...компостна купа десь 6-7м в довжину...
та шо там її влатовувати? берете скидаєте все на купу 1.5-2м в ширину і продовжуєте вздовж...на наступний рік продовжуєте...через пару років на місці де складували відходи в 1й рік забираєте грунт і підсипаєте де потрібно, на грядки.
Та ж то так, але воно якось часто так виходить, як у Висоцького - тут за день так накувиркаєшся, прідеш домой - там ти сідіш. В смислі, що ні про яку компосту яму вже і думати не хочеться
Доброго всім, напрацювалися трошкі, пивка і баїньки пив не сам . На рахунок паління то халепа реальна пояснити сусідам що хату дешевше спалити . Но то вже на днях розповім . Пару фото і бобраніч всім. На фото пляшка півтора літра і повний контроль
Вітаю панове, +4С похміро і прохолодно. кухлики, небуду свої показувати, ато модератору прийдеться навідать. такий ось є, натюрліх.
Доброго здоров'я всім, похмуро на вулиці трошкі но то таке, кава з пиріжком і до справ. Гарного і вдалого всім тиждня бо він трошкі буде з робочою суботою но то таке. Гарного і вдалого понеділка .
Трошкі з історії добавлю. ▪️ 18 жовтня 1867 рік - на Алясці спущено російський прапор і піднято американський, США формально вступили у права володіння над величезною північноамериканською територією, проданою Росією за 7,2 мільйона доларів.
Доречі, досить цікава історія "російської" Гамерики. Закидають до сих пір американцям, що ті геноцид індіанцям влаштовували, а свого часу самі тим же індіанцям розповідали, по чому в Одесі руберойд)
Та наскільки пам'ятаю, то наче ні. Продали, бо не могли тягнути фінансово. А амери змогли. І відбили купівлю вже хз в скільки разів)